1:2
(0:2)
18. R. Mikulec (p.)
41. O. Hruboš
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 16:30

5.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby ovládl hostující tým z Hradčovic


Branky


64. L. Pijáček - 18. R. Mikulec (p.) , 41. O. Hruboš
0

Utkání týmů, které v dosavadním průběhu soutěže posbíraly téměř shodný počet bodů. To bylo utkání pátého kola základní třídy. Diváci viděli jen tři branky, ale šancí na dalších pět zápasů.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky Hradčovic v prvním poločase

Sousedské derby začali lépe hosté, kteří byli běhavější, rychlejší. Svoji aktivní hrou nepouštěli domácí moc k míči, zároveň je tlačili na svoji polovinu a branka vysela ve vzduchu. Na ni si museli fanoušci počkat až do poloviny utkání. Kdy za svoji snahu byli odměni pokutový kopem, když Ševčík podkopl v šestnáctce hostujícího útočníka. Penaltu bezpečně proměnil Radim Mikulec v osmnácté minutě zápasu - 0:1. Poté si i domácí vytvořili několik tutovek, ale bez gólového efektu a tak je potrestal na druhé straně Ondřej Hruboš starší krásnou střelou z dálky v čtyřicáté první minutě, na kterou brankář Huňka neměl šanci - 0:2. Hosté odcházeli do kabin z dvoubrankovým vedením i když z notnou dávkou štěstí.

Domácí byli k nepoznání, ale k bodovému úspěchu to nevedlo

Druhý poločas byli domácí jako vyměnění, zatlačili hosty na jejich půlku, dokázali si vytvořit sérii šancí, ale žádná z nich neskončila v brance. V šedesáté první minutě se na nemohoucnost domácí nemohl dívat Lukáš Pijáček jenž vzal míč, obehrál vše, co mu stálo v cestě a zavěsil - 1:2.  Následoval obrovský tlak domácího celku na hosty, kteří byli zatlačeni do svého malého vápna. Bohužel pro domácí zahodili šance, které snad zahodit ani nešli. Z toho důvodu si ze sousedckého derby odvážejí Hradčovice tři body za vítězství - 1:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Drslavice B
Přemysl Přecechtěl - trenér Drslavic: Věděl jsem že to bude těžké utkání, poněvadž jsem nemohl postavit žádné fluktuanty z áčka kvůli těžkému nedělnímu zápasu o první místo v Jarošově. Přesto mohl pro nás zápas dopadnout mnohem lépe, ale z mnoha tutovek jsme nic neproměnili. Šance jaké měli Mikulinec, Švajda, Ševčík se prostě musí proměňovat.




Sestavy


TJ Drslavice B
J. Huňka [-] - L. Pijáček [-] (80. P. Vacula [-] ) , D. Švajda [-] , D. Mikulinec [-] , P. Ševčík [-] , R. Kopták [-] , P. Přecechtěl [-] , P. Přecechtěl [-] , P. Vacula [-] , P. Bureš [-] , J. Sehnal [-]

SK Sokol Hradčovice
J. Šmíd [-] - V. Švěstka [-] (73. J. Gregůrek [-] ) , P. Koníček [-] , V. Hlaváč [-] , O. Hruboš [-] , R. Mikulec [-] , D. Blažek [-] (80. D. Podškubka [-] ) , O. Daněk [-] , R. Hruboš [-] , P. Božarov [-] , V. Rosík [-]

Hráči zápasu: D. Švajda , L. Pijáček - P. Koníček .
Místo: Drslavice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Martykán Štěpán - KŇAZEJE Tibor (N), MACEK František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku