0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 15:30

8.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Favorit zvládl těžké utkání a jede dál za postupem


Branky


0

Favorizovaní hosté přijeli na půdu ,,slabších“ Rudic, kteří, ale měli za sebou vynikající utkání z předešlého kola. Diváci očekávali, zda jim jejich miláčkové ukáží svoji sílu i doma a dokáží porazit favorita soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Z mnoha šancí se podařilo proměnit jenom jednu

Zápas proti Rudicím začínal na podmáčeném trávníku a tyto podmínky ovlivnily celý zápas. Od začátku byla hra velmi rychlá a toto činilo problémy oběma týmům. Šance na obou stranách se začali rýsovat až po dvaceti minutách hry, kdy se oba dva týmy začali dostávat do brankových šancí. Ve dvacáté páté minutě po krásné akci Vlčnova, kdy Jakub Tomala posunul přihrávkou do šance Jakuba Flasara, který po zaváhání domácího brankáře Stanislava Daňka, balon zasekl a naservíroval balon spoluhráči Kryštofovi Šabršulovi, který přihrávku zužitkoval a otevřel skóre utkání 0:1. Do konce prvního poločasu se skóre neměnilo, i když domácí si šanci vytvořili, ale zakončení bylo nepřesné.

 

Zranění ovlivnilo snahu domácích

Druhý poločas byl pro domácí velmi nepříjemný. Během utkání se soupeřům začali zraňovat postupně hráči, i když je nahrazovali hráči z lavičky tak došlo k nemilé události, že posledního zraněného hráče neměl kdo vystřídat, proto dohrávali utkání pouze v deseti hráče. To ovlivnilo jejich snahu o vítězství v zápase. I přes to byl fotbal ve druhém poločase velmi podařený, hrálo se nahoru dolů, ale ani jeden z týmů neproměnil žádnou svou šanci pro špatné zakončení, které v zápase trápilo obě dvě mužstva. Proto se výsledek už nezměnil a Vlčnov vyhrál 0:1.



Ohlasy k zápasu



TJ Vlčnov B
Petr Kašpařík – trenér hostí:: Byl to těžký zápas, na malém mokrém hřišti, se nám špatně hrálo a nemohli jsme nasadit naši hru. Oběma mužstvům balon odskakoval a hra byla kouskována. Nakonec jsme dali gól jen my, a proto jsme vyhráli. Kdyby hosté proměnili jednu ze svých šancí, byl by zápas ještě zajímavý.



Sestavy


TJ Sokol Rudice
S. Daněk [-] - V. Plášek [-] , J. Přerovský [-] (67. B. Machala [-] ) , J. Sviták [-] , P. Gavenda [-] , M. Durďa [-] , P. Lukáš [-] (55. R. Chupík [-] ) , A. Jadrníček [-] , M. Hauerland [-] , M. Jurásek [-] (63. J. Tomaštík [-] ) , M. Plášek [-]

TJ Vlčnov B
M. Křapa [-] - L. Křapa [-] , J. Bařina [-] , V. Truxa [-] (57. J. Knotek [-] ) , K. Šabršula [-] , P. Kašpařík [-] , A. Moštěk [-] , J. Tomala [-] (85. O. Podškubka [-] ) , D. Machala [-] , P. Zemek [-] , J. Flasar [-] (80. J. Rohlík [-] )

Místo: Rudice. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku