P. Hruboš 48.
P. Šácha 60. (p.)
2:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 16:30

2.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domací nezvládli zápas


Branky


48. P. Hruboš , 60. P. Šácha (p.) - 10. A. Vávra , 37. J. Mojžíš (p.) , 62. J. Mojžíš
0

Utkání ovlivnilo neproměňování šancích domácích, kteří mohli vyhrát výrazným rozdílem, ale bohužel pro ně nezískali ani bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

 

I přes převahu domácí v poločase prohrávali

Utkání začalo vyrovnaně, ale z počátku bez šancí na obou stranách. Postupně si v prvním poločase vytvořili jasnější příležitosti domácí, ale paradoxně odcházeli do kabin s dvoubrankovým mankem. Nejdříve špatně odhadl střelu Vávry domácí gólman Tetera a následně si chytrým pohybem vykoledoval penaltu J. Mojžíš, který ji sám i bezpečně proměnil.

Po nervózním druhém poločase nakonec uspěli hosté

Po přestávce domácí kostelanské zatlačili před vlastní bránu a podařilo se jim i vyrovnat. U obou gólů asistoval Omelka, když v první situaci nahrával do vápna Hrubošovi a ten dorazil míč téměř do prázdné brány. Následně pak pronikajícího Omelku srazil ve vápně hostující obránce a nařízenou penaltu proměnil Šácha.

 

Od té chvíle začalo být utkání i za přispění několika nepřesných rozhodnutí rozhodčího velmi nervózní. Hráči obou mužstev se začali zbytečně dohadovat a hra se začala kouskovat. Nicméně hostujícímu týmu se podařilo vcelku rychle vsítit třetí branku, když po další hrubce obrany skóroval opět Mojžíš. Popovice si znovu vytvořili několik šancí, ale skóre nedokázali už změnit jak oni, tak ani hostující mužstvo ze svých nebezpečných brejků. Utkání, kterému by asi nejvíce slušela remíza, tak nakonec skončilo vítězstvím Kostelan.



Sestavy


TJ Družstevník Popovice
T. Tetera [-] - L. Mikulčík [-] (72. M. Prajza [-] ) , P. Hruboš [-] , P. Šácha [-] , V. Michelfeit [-] (82. R. Viktora [-] ) , L. Mimránek [-] , T. Hladný [-] , J. Omelka [-] , M. Obal [-] , J. Kadlčík [-] , R. Mikulčík [-]

TJ Sokol Kostelany nad Moravou
V. Koryčánek [-] - A. Vávra [-] , D. Šimík [-] , M. Rychlík [-] (46. D. Krpal [-] ) , L. Plevák [-] , J. Mojžíš [-] , D. Marek [-] , M. Janík [-] (82. L. Procházka [-] ) , L. Horký [-] , R. Facalka [-] , J. Dvouletý [-]

ŽK: 68. P. Hruboš - 84. A. Vávra , 86. R. Facalka .
Hráči zápasu: L. Mimránek - J. Mojžíš .
Místo: Popovice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Vlk Ondřej - VÁVRA Jaroslav (N), OBAL Zbyněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.