Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 16:30

5.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté opět ztratili dva body. Částkov nepřetavil žádnou střelu v tříbodový úspěch


Branky


0

Do Huštěnovic přijel tým z Částkova, který se vítězstvím mohl dostat na první místo v tabulce. Domácí tým z Huštěnovic se pohybuje v klidném středu tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři poločasové branky

První poločas bohatý na branky, který se odehrál ve velmi vysokém tempu. Už od první minuty bylo jasné, že utkání neskončí bez branek. Branky sice začaly padat až v druhé polovině prvního poločasu, ale do té doby nemohli diváci odejít na pivko, jelikož šancí bylo požehnaně. První branka padla až v poslední čtvrt hodině a to ve dvacáté deváté minutě po mlýnici ve vápně zakončil úvodní trefou domácí Lubomír Puškáč,  střelou,  jenž skončila za zády hostujícího brankáře - 0:1. Hosté dokázali ve třicáté deváté minutě vyrovnat na 1:1 po pěkné střele Petra Zapletala. Remízový stav dlouho nevydržel, za čtyři minuty opět po mlýnici a nedůrazu hostů v obraně, šli domácí do vedení brankou Lubomíra Puškáče. Pro něj to byla druhá branka v utkání.  V této chvíli, ale hosté ukázali svoji kvalitu a za dvě minuty po závaru ve vápně vyrovnali na poločasových 2:2.

Bezzubí střelci - žádná branka ve druhém poločase

Ve druhém poločase byli hosté lepší, přidali na důrazu v osobních soubojí čímž si vypracovali územní převahu, která postupem času vedla i k brankovým příležitostem. Bohužel žádná nebyla natolik vypracovaná, aby skončila za zády domácího brankáře a proto v utkání, kde sic byl Částkov lepším týmem, se nakonec dělily body na obě dvě strany a to za remízu 2:2.



Ohlasy k zápasu



TJ SOKOL Částkov
Jiří Veselý - trenér Částkova: Pro nás ztráta dvou bodů, kdy jsme v prvním poločase obdrželi velmi laciné branky, za které jsem kluků vyčinil. Za druhý poločas spokojenost, žal bohu bez vstřeleného vítězného gólu.



Sestavy


TJ SOKOL Huštěnovice
D. Kulhavý [-] - L. Puškáč [-] , Z. Hruboš [-] , P. Kanyza [-] (88. J. Silný [-] ) , D. Tománek [-] , J. Petrželka [-] , R. Zlámalík [-] , P. Černý [-] , P. Straka [-] , A. Váverka [-] , F. Silný [-]

TJ SOKOL Částkov
R. Novotný [-] - P. Zapletal [-] , J. Zvonek [-] , M. Hejda [-] , P. Haveta [-] , R. Pindryč [-] , R. Řezníček [-] , J. Kameník [-] , P. Martinec [-] , P. Pospíšil [-] (81. D. Trunkát [-] ) , J. Flekač [-]

ŽK: 39. D. Kulhavý , 51. P. Kanyza - 67. J. Kameník , 75. J. Flekač .
Hráči zápasu: P. Martinec , J. Zvonek .
Místo: Huštěnovice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Fury Milan - ČECHMÁNEK Pavel (N), KUBÍČEK Svatoslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.