Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 16:00

6.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby dvou týmu vítězně pro Popovice


Branky


0

Derby, které se naposledy hrálo před dlouhým časem, slibovalo zajímavý fotbal. Hosté nutně potřebovali bodovat a domácí to samé.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas přinesl remízu

Hostující hráči vstoupili do utkání s velkým nasazením a agresivitou a tím dostali domácí pod tlak. Z něj vyústila i první branka utkání, kterou vstřelil ve dvacáté první minutě Patrik Sklenář po sporném kontaktu s Popovickým gólmanem Tomášem Teterou – 1:0. Mistřice měly v průběhu první půl hodiny ještě několik šancí, které ale nedokázali proměnit, na čemž měl velkou zásluhu i domácí brankář Tomáš Tetera. Po třiceti minutách začali domácí hru vyrovnávat a ještě do poločasu vyrovnal křižnou střelou Jiří Omelka – 1:1.

 

Druhý poločas ovládli domácí

Druhý poločas začal v opačném gardu a otěže zápasu převzali Popovice. Hned ve čtyřicáté osmé minutě využili domácí hráči rohový kop, kdy autorem gólové hlavičky byl opět Jiří Omelka - 2:1. O chvíli později využil Popovický nestor Marek Prajza přímý kop a zakroutil míč přímo do šibenice hostující branky - 3:1. Jistotu domácímu týmu přidal v sedmdesáté druhé minutě Jiří Omelka z pokutového kopu, čímž završil svůj hattrick - 4:1. Mistřičtí po čtvrté obdržené brance psychicky i fyzicky odpadli a domácí si vytvářeli jednu šanci za druhou. Jejich poslední branku vstřelil Petr Hruboš, který si tak stále drží průměr jednoho vstřeleného gólu na zápas - 5:1. Hostující Daniel Veselý už jen korigoval v závěru zápasu na konečných 5:2.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Popovice
Lukáš Mimmránek – trenér domácích: Do zápasu jsme vstoupili s trošku jiným rozestavením, než bývá zvykem a v kombinaci s nasazením hostujícího týmu jsme prvních 20 minut tahali za kratší konec. Všude jsme byli pozdě a bylo štěstí, že soupeř dal jen jeden gól. Po inkasovaném gólu jsme se vrátili ke klasickému rozestavení a po zbytek poločasu jsme srovnali krok, dostali se do hry, vstřelili vyrovnávající gól. Do druhé půle změnil tým Mistřic taktiku, hráči z lavičky dostali šanci a hned po rozehrávce zahrozili slušnou kombinační akcí. To bylo naštěstí vše, co stálo z jejich strany za zmínku kromě gólu na 5:2. Druhý poločas byl z naší strany bojovný, kombinační a 4 góly do sítě Mistřic potěšili naše fanoušky, kteří s námi mají letos hodně trpělivosti a tak bylo radostí je potěšit.




Sestavy


TJ Družstevník Popovice
T. Tetera [-] - M. Prajza [-] , P. Hruboš [-] , P. Šácha [-] , V. Michelfeit [-] , M. Rychtrmoc [-] (70. L. Mikulčík [-] ) , J. Hanáček [-] (57. J. Kadlčík [-] ) , J. Omelka [-] , R. Mikulčík [-] , R. Viktora [-] , L. Mimránek [-]

TJ - Sokol Mistřice
M. Horňák [-] - V. Lapčík [-] , J. Blaha [-] , M. Jurga [-] (46. M. Červinka [-] ) , M. Huňka [-] , M. Bilavčík [-] (46. P. Nesázal [-] ) - J. Krupa [-] , J. Bilavčík [-] , P. Sklenář [-] (46. D. Veselý [-] ) , L. Hromeček [-] (67. J. Posolda [-] ) , P. Stárek [-] -

ŽK: 63. L. Mimránek - 39. J. Bilavčík .
Hráči zápasu: T. Tetera , J. Omelka .
Místo: Popovice. Počet diváků: 151. Rozhodčí: Fury Milan - KAŇOVSKÝ Robert (N), HUŇKA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.