0:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 15:30

7.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté konečně nedostali branku a odvezli si povinné tři body


Branky


8. M. Forro , 40. I. Fusek
0

 Hosté přijeli jako favorit na půdu do Mistřic s cílem vyhrát. Mistřice konečně potřebovali urvat tři body, aby se dostali z herní krize. Bohužel se jim nezadařilo.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro hosty

Do osmé minuty se nic výrazného nestalo, pak si vzal míč Aleš Horsák, obehrál svého soupeře na kraji hřiště a nacentroval míč na volného Michaela Forra, jenž z voleje míč napálil a trefil nechytatelně – 0:1. Další průběh utkání byl spíše boj s větrem a terénem. Šance bylo pramálo a nic co by stálo za zmínku. O to víc pak bylo šokující pro domácí, když jim ve čtyřicáté minutě utekl z brejku soupeřův útočník Igor Fusek a k opačné tyči nedal domácímu brankáři šanci – 0:2. Posledních pět minut se již dohrávalo z donucení.

 

Druhý poločas = nuda, šeď

Druhý poločas hosté vsadili na pozornou obranu, v případě možné situace tak na rychlí brejk. Bohužel domácí nebyli co z toho vytvořit kloudnou akci, pokud již se jim něco zadařilo tak to končilo vždy rychlým odkopem hostující obrany. Je pravdou, že jim občas chybělo i to pověstné štěstí v případě odrazů míčů, či náznaků střel. Hosté se taky v ofenzivně nepředvedli, měli tam pár náznaků brankových příležitostí, ale buď to překombinovali anebo zbrkle zakončili. A tak druhý poločas přinesl fotbalovou nudu, která byla pozitivní jenom v tom, že hosté si odvezli tři body potřebujíc k ataku špici. Domácí bohužel pokračují v bodovém útlumu a krizi. Zatím to vypadá, že jsou adepti na zestup do Základní třídy spolu s Polešovicemi.

 



Ohlasy k zápasu



Babice
Miroslav Sečen – trenér hostí: Konečně jsme uhráli nulu vzadu. Tři body. Nic víc pozitivního na tomhle utkání nevidím. Uvidíme, zda naše obrana obstojí v dalším kole s velmi silným soupeřem z Kněžpole.



Sestavy


TJ - Sokol Mistřice
M. Horňák [-] - V. Lapčík [-] (82. R. Malina [-] ) , J. Blaha [-] , M. Bilavčík [-] - P. Nesázal [-] (60. D. Veselý [-] ) , J. Krupa [-] , P. Stárek [-] , P. Sklenář [-] (46. L. Hromeček [-] ) , J. Bilavčík [-] - M. Červinka [-] (67. J. Posolda [-] ) - J. Janečka [-]

Babice
M. Lapčík [-] - R. Vlachynský [-] , Z. Maňásek [-] , D. Horsák [-] , M. Harásek [-] (70. T. Lahola [-] ) - L. Býček [-] (88. K. Bělíček [-] ) , A. Horsák [-] , F. Litoš [-] , P. Bohun [-] - I. Fusek [-] (83. R. Chybík [-] ) , M. Forro [-] -

ŽK: 43. M. Bilavčík , 43. M. Horňák - 31. L. Býček .
Hráči zápasu: D. Horsák , A. Horsák , L. Býček .
Místo: Mistřice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Vlk Ondřej - BARTOŇ Michael (N), RACHŮNEK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.