3:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:00

9.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí byli efektivnější v koncovce více než hosté


Branky


0

V devátém kole přijel ambiciózní tým z Částkova na půdu doposud neporaženého Kněžpole. Čekalo se utkání zajímavé a dramatické a taky se tak stalo.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas výsledkově lepší domácí

Na utkání bylo patrné, že se potkali dva velmi kvalitní týmy, kteří hrají o postup. První dvacetiminutovka se odehrávala spíše uprostřed hřiště, z velkým důrazem na zisk míče po ztrátě, tak, aby žádný z týmů nepustil toho druhého do vyložené šance. Naštěstí pro fanoušky se tohle změnilo ve dvacáté šesté minutě, kdy domácí zahrávali rohový kop, jenž propadli ve vápně a zkušený matador Radim Palčík neměl problém míč dopravit do sítě 1:0. Domácí se neradovali z branky dlouho, jelikož hosté udeřili za tři minuty, ve dvacáté deváté minutě, byla odpísknutá nebezpečná standartní situace z dvaceti metrů, ke které se postavil Jiří Zvonek a na stranu brankáře vstřelil vyrovnávající branku 1:1. Kdo jsi myslel, že je brankám konec, tak se pletl, domácí přidali za pět minut, druhou branku. Po závaru ve vápně hostující obrana nedokázala míč uklidit do bezpečí a tak Ondřej Kozelek toho využil a vstřelil druhou branku Kněžpole 2:1. Do poločasu bylo k vidění pár náznaků šancí, ale nic se z toho neurodilo.

Ve druhém poločase hostům selhala finálka

Začátek druhého poločasu vyšel jednoznačně pro domácí, kteří vletěli na hosty a za dvě minuty se radovali z branky. To David Flíbor dorazil míč, odražený od brankáře 3:1. Do sedmdesáté minuty se hra následně pak přelévala z jedné strany na druhou bez výraznější šance. Klíčový okamžik druhého poločasu byla sedmdesátá první minuta, domácí hráč stáhl pronikajícího útočníka ve vápně a rozhodčí nařídil správně penaltu. To bohužel pro hosty, výborně chytající brankář Josef Vyorálek chytl. Následně bylo vidět na hostech, že je to srazilo na kolena, jelikož pak sice tlačili domácí v posledních minutách zápasu, ale už nic nevymysleli.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kněžpole
Radim Palčík – trenér domácích:: Čekal jsem velmi těžké utkání, jelikož minulý rok byl soupeř posilněný o kvalitní hráče z Otrokovice, bohužel pro ně už tito hráči nebyli tak výrazní, jak v předešlé sezóně. Jinak to bylo velmi vyrovnané utkání, kde rozhodovali brankáři. Naštěstí pro nás, máme pro tuto soutěž nadstandartního brankáře, jenž vychytal soupeře, my jsme byli šťastnější v koncovce. Jinak spokojenost celková, přišlo hodně lidí, atmosféra zápasu v klidu.




Sestavy


TJ Sokol Kněžpole
J. Vyorálek [-] - V. Remeš [-] , A. Otáhal [-] , D. Flíbor [-] , K. Blaha [-] (89. A. Mazúrek [-] ) , L. Hruboš [-] , O. Kozelek [-] (61. R. Kašný [-] ) , P. Hruboš [-] , R. Palčík [-] , P. Kašný [-] (70. Z. Musil [-] ) , O. Brázdil [-] (86. R. Janků [-] )

TJ SOKOL Částkov
R. Novotný [-] - R. Pindryč [-] , P. Zapletal [-] , M. Hejda [-] , J. Kameník [-] , P. Haveta [-] , R. Řezníček [-] , J. Zvonek [-] , P. Martinec [-] , P. Pospíšil [-] (46. D. Poul [-] ) , J. Flekač [-]

ŽK: 88. M. Hejda , 90. P. Haveta .
Místo: Kněžpole. Počet diváků: 130. Rozhodčí: Králíček Pavel - RYCHLÍK Michal, MORAVANSKÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.