Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 14:30

10.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Topolná nezaváhala a jede na vítězné vlně


Branky


0

Topolná potřebovala zvládnout tohle to ošidné utkání z Mistřicemi, aby mohlo v poklidu pomýšlet na další kolo, kde se utká v zápase podzimu s Kněžpolí. Hosté mohli jen příjemně překvapit.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas překvapivě remízový

 První poločas byl z obou dvou stran velmi vyrovnaný. Hosté se nejevili jako slabý soupeř. Ba naopak, dokázali s favoritem soutěže držet krok. První branka padla ve dvacáté šesté minutě kanonýrem soutěže Janem Foltýnem, jenž dostal krásný míč ze strany pod sebe a placírkou, z první, nedal hostujícímu brankáři šanci 1:0. Soupeř, ale kousal dál a byl mnohokrát blízko ke vstřelení srovnávající branky. Ta přišla oprávněně v třicáté sedmé minutě z kopačky Patrika Sklenáře, který si naběhl na krásný míč ze strany a hlavou srovnal 1:1. Do kabin se tak šlo veseleji hostům, kdežto domácí potřebovali nutně zvednout obrátky, aby potvrdili svoji kvalitu.

 

Druhý poločas už pro domácí

 Po veliké bouřce v kabině domácích, vletěli domácí na hosty a již po třech minutách se radovali z druhé branky. To se opět trefil kanonýr Jan Foltýn, který dostal míč mezi obránce, šel sám na brankáře a placírkou k na zadní tyč v poklidu zavěsil 2:1. Následně se hra zklidnila. Hostům pomaličku odcházely fyzické síly a tak domácí si v poklidu hlídali těsný výsledek. V poslední desetiminutovce přidali navíc ještě dvě branky. To se trefil v osmdesáté první minutě Jaroslav Hoferek, jenž si naběhl na rohový kop a hlavou prostřelil hostujícího brankáře 3:1 a poslední branku utkání vsítil Petr Foltýn, opět po rohovém kopu, kdy se míč odrážel ve vápně až doskočil ke střelci a ten z voleje stanovil konečný stav utkání na 4:1.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Topolná
Roman Leitner – trenér domácích:: Předzápasem jsem říkal klukům, ať nic nepodcení, bohužel jsme se v prvním poločase přizpůsobili hře hostí, proto musela o poločase přijít bouřka. Měla úspěch, jelikož jsme dali druhou branku na začátku poločasu a pak již jsme hráli naši hru. Pro nás ještě byl důležitý okamžik, kdy hosté nedali penaltu. Pokud se k nim mohu vyjádřit, tak mě mile překvapili svoji kvalitou. Dokud měli síly, tak nám v pohodě stačili. Věřím, že se zvednout na jaro.




Sestavy


TJ Topolná
T. Rosík [-] - A. Pavlica [-] , P. Foltýn [-] , P. Rozsypálek [-] , J. Foltýn [-] (86. M. Stuchlík [-] ) , J. Foltýn [-] , A. Válek [-] , D. Zelinka [-] (86. L. Mikulka [-] ) , R. Vašťák [-] (46. T. Jurčík [-] ) , O. Hoferek [-] (37. T. Gabrhelík [-] ) , J. Hoferek [-]

TJ - Sokol Mistřice
M. Šnajdar [-] - M. Bilavčík [-] , M. Huňka [-] - P. Sklenář [-] , J. Bilavčík [-] , L. Hromeček [-] , P. Stárek [-] , P. Nesázal [-] - M. Červinka [-] , M. Horňák [-] , I. Engler [-]

Místo: Topolná. Počet diváků: 82. Rozhodčí: Vlčnovský Zbyněk - BLAHO Cyprian (N), HUŇKA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.