Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 14:30

10.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí Kostelany překvapivě vyhrály 4:0


Branky


0

 Do Kostelan přijeli Traplice, které potřebovali nutně bodovat. Domácí, v poklidu hrající tým ,poočku uvažuje o prvním místě soutěže. Výsledek hovoří o tom, komu se ambice naplnili.

 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bezbrankový

 První poločas byla hra velmi, neurovnaná. Oba dva týmy se předháněly ve špatných přihrávkách, nepohybu. Hosté přijeli s jasnou taktikou, jakmile se přiblíží k bráně, tak ihned vystřelit a dorážet míč. Dvě takové situace v prvním poločase nastaly, ale nebyli natolik agresivní, aby míč dotlačili do branky. Vždy míč skončil v náručí brankáře. Jinak se v prvním poločase nic vážného nestalo a tak se odcházelo do kabin za stavu 0:0.

 

Druhý poločas o brankách a fotbale.

 Druhý poločas už byl o fotbale. Kostelany přidali na kvalitě pohybu a přesnosti přihrávek a začali hosty více přehrávat. Aktivita domácích se odrazila i brankově. V padesáté čtvrté minutě dostal krásný míč od Aleše Vávry Július Mojžíš a plackou kolem tyčky nedal domácímu brankáři šanci 1:0. Další minuty se nic výrazného nestalo. Vše podstatné se odehrálo v sedmdesáté minutě. Nejprve v sedmdesáté první minutě po rohovém kopu se k míči dostal Lubor Plevák a k bezprostřední blízkosti míč dorazil do sítě 2:0. Za minutu navýšil skóre Aleš Vávra 3:0. A fotbalový gólostroj dovršil Július Mojžíš v sedmdesáté šesté minutě precizně zahraným trestným kopem, u kterého se hostující brankář jen díval, jak míč plachtí 4:0. Hosté v druhém poločase zahrozili až po této gólové smršti, domácí dokonce 2x vykopávali míč z brankové lajny, ale nic z toho neskončilo v síti. Za zmínku stojí, že za domácí nastoupil po třech letech brankář Josef Vávra a hned vychytal nulu.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kostelany nad Moravou
Jaromír Ventrča – hráč domácích:: První poločas z obou dvou stran slabý. Druhý jsme se zlepšili a po zásluze vyhráli.

TJ Traplice
Jaroslav Slavík – trenér hostí:: Jsem nasraný, zklamaný. Co jsme dneska předvedli byla laxnost, nezodpovědnost. Zároveň se obrovsky trápíme na vstřelení branky a pokud inkasujeme tak nás to zlomí. Uvidíme co teď derby s Huštěnovicema.



Sestavy


TJ Sokol Kostelany nad Moravou
J. Vávra [-] - L. Plevák [-] , R. Facalka [-] , L. Horký [-] , D. Šimík [-] (85. L. Procházka [-] ) - R. Fruhauf [-] (68. J. Ventrča [-] ) , J. Mojžíš [-] , J. Dvouletý [-] - D. Chmelař [-] , A. Vávra [-] (76. L. Zelinka [-] ) , J. Mojžíš [-]

TJ Traplice
M. Skopal [-] - P. Štefka [-] , T. Michalec [-] , T. Trávník [-] - V. Trávníček [-] , T. Kolinský [-] (81. R. Kotyza [-] ) , T. Verbík [-] , P. Škrabal [-] - D. Dostál [-] , A. Trávníček [-] (56. L. Blecha [-] ) , O. Čevela [-] (75. M. Novák [-] )

Místo: Kostelany nad Moravou. Počet diváků: 45. Rozhodčí: Vlk Ondřej - PROCHÁZKA Libor (N), VÁVRA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.