1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2022 17:00

16.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté přijeli jen v jedenácti, stačil na ně Marešova trefa


Branky


6

Domácím stačila snad jediná chyba v obraně hostujících, když si dostatečně Macho nepokryl Mareše a ten jediným golem utkání rozhodl. Staňkov pak pod tlakem stačil jakýmkoliv způsobem zdržovat, i tím, že neměli připravené míče do hry.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hostující přijeli pouze v jedenácti hráčích a také bez tradičního gólmana. Zaskakující Adensam se navíc zranil v první půli a dochytal tak zápas přes bolest. Domácím se podařilo vstřelit branku v prvním poločase a pak se hrálo jen na jejich půlce. Hosté však nedokázali proměnit ani své nejvyloženější šance, které měl i chybující Macho. A když trefil Jiří Herzog tyč, zmar hostí byl dokonán. Domácím pod velkým tlakem tak stačilo míče zakopávat, jiné k dispozici záměrně nedali a zdržovali. Nepřesný rozhodčí tomu vůbec nepřidal. Utkání se dohrávalo za prudkého deště doprovázeným bouřkou.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Halámky/Hranice
Jiří Samec, vedoucí mužstva: "Po dvou povedených covidových půl sezonách se nám vůbec nedaří, hráči na utkání nechodí a pak se nemůžeme divit, že zápas se slabým Staňkovem, který bychom normálně měli vyhrát takto zkazíme. Domácí jen zdržovali jak mohli a my se prostě do branky netrefíme ať se snažíme sebevíc. Tragického sudího nemá cenu komentovat, ten však za nás branky nevstřelí."



Sestavy


TJ Hraničář Staňkov
L. Černoch [-] - P. Jecha [-] , M. Pilař [-] , O. Zajíček [-] - P. Uhlík [-] , V. Císař [-] , M. Černoch [-] , V. Matuška [-] , M. Neumann [-] - M. Mareš [-] - J. Váňa [-]

TJ Sokol Halámky/Hranice
R. Adensam [-] - P. Kollmann [-] , R. Duda [-] , J. Macho [-] - E. Decker [-] , L. Herzog [-] , J. Herzog [-] , T. Trsek [-] , P. Novák [-] , M. Slavík [-] - M. Kliment [-]

ŽK: 30. V. Císař , 49. V. Matuška , 70. S. Wolf , 75. L. Černoch - 65. E. Decker , 69. J. Macho , 75. M. Slavík .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: HAVLÍK Zdeněk - ČURDA František (N), SLAVÍK Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza