6:0
(5:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 15:30

8.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Uherský Ostroh nic nepodcenil a nadělil Nezdenicím kanára


Branky


5. Z. Pavlas , 11. M. Horák , 19. M. Horák , 34. Z. Pavlas , 36. Z. Pavlas , 57. M. Horák
0

Nezdenice okupují předposlední místo v tabulce. Role byly před utkáním jednoznačně dané a domácí tým v roli jasného favorita nepřipustil žádné drama a soupeři z Nezdenic nadělil na cestu kanára.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednoznačná první půle

Domácí Uherský Ostroh byl od začátku jednoznačně lepším týmem a nedovolil v průběhu celého utkání soupeři z Nezdenic vůbec nic. Účet utkání otevřeli domácí již v 5.minutě, ve které se prosadil domácí útočník Zbyněk Pavlas - 1:0. Už za pět minut se znovu měnilo skóre a to zásluhou Michala Horáka, který tak v 11.minutě zvyšoval na 2:0. V 19.minutě se Petr Horák radoval z další vstřelené branky, když zvyšoval vedení domácích už na 3:0. I po této brance to byli domácí, kteří byli aktivnějším a lepším týmem a soupeři z Nezdenic nedali žádnou šanci k tomu, aby se dostali do utkání. A když se v závěru prvního poločasu trefil během dvou minut domácí Zbyněk Pavlas, bylo prakticky o utkání rozhodnuto. Tento útočník zaznamenal své trefy v 34.minutě a 36.minutě. Do kabin se tak odcházelo za stavu 5:0 pro domácí a hosté byli zralí "na ručník".

Hra kočky s myší

Jak to v takových utkáních bývá, tak většinou dojde k uspokojení týmu, který si vytvoří náskok. Ani tento duel nebyl výjimkou. Je ovšem nutno poznamenat, že domácí soupeře dokonale rozebírali, starší hráči Nezdenic vůbec nestíhali a bylo jen otázkou času, kdy začnou padat branky. Ve druhém poločase však byl k viděni už pouze jedna vstřelena branka, kterou zaznamenal domácí Michal Horák v 57.minutě. Skóre utkání tak zůstalo 6:0. Domácí hráči Zbyněk Pavlas a Michal Horák zaznamenali po třech brankách. Pro prvně jmenovaného to byl již druhý hattrick. Oba své výkony stihl zaznamenat vždy v prvních poločasech.



Sestavy


FK Uherský Ostroh
J. Hudeček [-] - J. Čápek [-] , M. Kovařík [-] , R. Kusák [-] , T. Mrkva [-] - M. Lopata [-] (75. F. Jáně [-] ) , M. Konečný [-] (46. P. Blažek [-] ) , M. Durna [-] , M. Horák [-] - Z. Procházka [-] (73. A. Bouřa [-] ) , Z. Pavlas [-] -

TJ Sokol Nezdenice
M. Zábranský [-] - R. Gabrhel [-] , D. Skočovský [-] , L. Kukuča [-] (46. R. Adámek [-] ) , O. Šašinka [-] , P. Struhař [-] , J. Kopták [-] , P. Sviták [-] , L. Jurásek [-] , J. Kociňák [-] , P. Kalina [-]

ŽK: 43. P. Kalina .
Místo: Uh. Ostroh. Počet diváků: 110. Rozhodčí: Martykán Štěpán - NIŽINSKÝ Miloslav (N), VÁPENÍK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.