Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:00

9.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve šlágru kola si Šumice odvážejí z Jarošova všechny body


Branky


0

V Jarošově se hrál kvalitní zápas, ve které se očekávalo, že domácí získají všechny body. Ovšem Šumice se svého soupeře nezalekly a nakonec braly všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase byly k viděni čtyři branky

Zápas začali lépe domácí, kteří si vytvořili slibné šance, bohužel ani jednu neproměnili. Šumice vyrovnaly hru a hrál se velice vyrovnaný zápas. Do vedení se dostali hosté zásluhou Kelíška, který ve 32. minutě chladnokrevně zakončil. Domácí to ale nepoložilo a za dvě minuty bylo vyrovnáno. Na roh Ondřeje Kováče si naskočil Radim Staroba, který skvělou hlavičkou vyrovnal na 1:1. Jarošov byl poté aktivnější a v 39. minutě se dostal do vedení chytrou střelou Jana Šipky. Domácí ale neudrželi vedoucí pozici a gólem do šatny ve 45. minutě znovu skóroval šumický Kelíšek.

Hosté vstřelili rozhodující branku

Druhý poločas byl ve znamení hry ve středu hřiště, kde si oba týmy vytvářeli minimální šance. Do jedné se dostal Stojaspal, ale brankáře hostí neprostřelil. Další možnost měl domácí Laga, kdy v akci 3 na brankáře nevyřešil situaci správně. Proto se hosté dostali do hry a v 81. minutě vytěžili vedoucí a také vítěznou branku, kterou vstřelil Stanislav Pilka. Domácí se ještě snažili s vývojem utkání něco udělat, ale Šumice si už výhru pohlídali.



Ohlasy k zápasu



TJ Šumice
Radim Kunovský - hráč Šumic: Hrál se celkem kvalitní fotbal. V úvodu si obě mužstva vypracovala několik šancí, které nebyly využity. Ve druhé půli jsme byli lepším mužstvem a vypracovali si několik šancí. Domácí se v druhé půli spoléhali především na brejky.



Sestavy


TJ Slavoj Jarošov
M. Gajarský [-] - M. Kaštánek [-] (14. M. Jančík [-] ) , P. Bobčík [-] , M. Omelka [-] , Z. Krejčiřík [-] - O. Kováč [-] (46. V. Jančík [-] ) , D. Laga [-] (80. L. Kamočai [-] ) , R. Staroba [-] (85. L. Malina [-] ) , M. Omelka [-] - J. Šipka [-] , P. Kováč [-] (60. M. Stojaspal [-] )

TJ Šumice
M. Šidlo [-] - S. Pilka [-] (85. P. Valášek [-] ) , J. Pančocha [-] , D. Jahoda [-] (88. V. Marek [-] ) , M. Juřeník [-] (46. M. Mach [-] ) , J. Žampach [-] , L. Šmíd [-] , M. Kelíšek [-] , R. Kunovský [-] , T. Ondřej [-] , I. Pilka [-]

ŽK: 45. R. Kunovský .
Místo: Jarošov. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Polášek Tomáš - SNOPEK Adam (N), ONDŘEJ Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.