Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2022 16:30

23.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Baška Hnojníku oplatila podzimní porážku


Branky


21. M. Dobiáš , 26. J. Pavlik , 32. M. Dobiáš , 61. J. Pavlik , 63. R. Kocúr - 57. M. Bauman (p.) , 70. K. Maceček , 76. K. Maceček
14

Baška posilněna vítězným utkáním v Mostech u Jablunkova hostila fotbalisty z Hnojníku. Domácí celek byl odhodlán, potvrdit cenné a víceméně povinné tři body z venku. Proti Hnojníku, který se minulé kolo herně (nikoli výsledkově) zvedl proti Věřňovicím je nečekalo nic jednoduchého. Vždyť domácí na podzim v Hnojníku inkasovali debakl 6:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí až nečekaně produktivní

Ze sestavy Hnojníka vypadli zranění nebo nemocní Lamoš, Lachowicz, Pieszka, které nahradili brankář Kreželok, Grochal a Walica. Na lavičku usedl kanonýr Maceček a Jantoš Tomáš.

Domácímu trenéru Ručkovi scházela opora zadních řad a bývalý hráč Hnojníku Jiří Škola, který v Bašce v letošní sezoně zastává dokonce funkci kapitána.

Nabuzení hosté měli už ve čtvrté minutě stoprocentní gólovou šanci, ale Bolek s Brzuchanskim to vyřešili špatně a golman Kimla nemusel ani zasahovat, míč z malého čtverce skončil nad břevnem. Ve 13.minutě  Klus z  hranice „16“ vystřelil přesně, ale brankář Kimla vytěsnil střelu na roh. V 15.minutě se ještě skóre z pohledu domácích neměnilo, ale po té přišla desetiminutovka hrůzy pro svěřence trenéra Blahuty, ve 21.minutě chyboval Grochal a trestal Dobiáš 1:0, ve 26.minutě Pavlík zvyšuje na 2:0 pro Bašku a ve 32.minutě upravuje znova Dobiáš na 3:0. Po třetí inkasované brance přichází na hřiště Maceček, ale do kabin se jde za zcela zaslouženého stavu 3:0 a v kabině Hnojníka je dusno.


Trefy Macečka utkání jen kosmeticky upravily

Hostům pohovor v kabině asi moc nepomohl, protože už ve 48.minutě odmítl hattrick Dobiáš. V 51.minutě sice Bauman z trestného kopu chytře obestřelil zeď,ale brankář Bašky byl pozorný. Kanonýr  Dobiáš se gólově neprosadil ani v 53.minutě a tak naději hostům dal v 57.minutě Bauman z penalty 3:1. Jenže další chyby v obraně a v 63.minutě svítí na tabuli hrozivých 5:1, to se trefil podruhé v zápase Pavlík a Kocúr. Hosté už hráli za stavu 5:1 vabank a Maceček dvěmi brankami ještě oživil naději. I přes další šance v závěru na obou stranách se skóre 5:3 už nezměnilo.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Baška
Tomáš Bugna - předseda: Hnojník měl velkou příležitost v úvodu utkání, tu však neproměnil. Naopak hráči Bašky dnes konečně protrhli střeleckou nemohoucnost z předešlých utkání. Divákům se utkání muselo líbit. Mrzí zranění Jirky Mroviece, který nastoupil po dlouhé pauze po operaci kolene a ani ne po 5 minutách musel odstoupit kvůli zranění klíční kosti. Domácí tak dohrávali posledních 15 minut v deseti. Hosté díky střelci Macečkovi zkorigovali výsledek na 5:3. V den utkání jsem měl a slavil 45 let, hráči mi k narozeninám slíbili 3 body, což splnili a já jim za to děkuji.

TJ Sokol Hnojník
Martin Blahuta - trenér: Na umělecký dojem bychom asi vyhráli, držení míče bylo na naší straně, ale udělali jsme spoustu chyb a zaslouženě prohráli. Určitě by se utkání od čtvrté minuty vyvíjelo jinak, prostě to se musí proměnit. Mrzí mě, že jsme tréninkovou pohodu ani podruhé neproměnili v body, ale dnes k nim bylo daleko a za stavu 5:1 se schylovalo k debaklu. Tak snad vyjde třetí pokus proti Sedlištím.



Sestavy


TJ Sokol Baška
F. Kimla [-] - T. Podžorný [-] , M. Dobiáš [-] (59. F. Žilavý [-] ) , D. Fišer [-] (46. L. Sloboda [-] ) , J. Pavlik [-] (70. J. Mroviec [-] ) - M. Křenek [-] , T. Horňák [-] , R. Kocúr [-] , M. Lys [-] - P. Mroviec [-] (63. P. Třeštík [-] ) , D. Baran [-] -

TJ Sokol Hnojník
E. Oborný [-] - B. Kreželok [-] , L. Brzuchanski [-] , M. Bauman [-] , J. Kozel [-] - J. Hradil [-] (67. T. Jantoš [-] ) , Š. Grochal [-] (32. K. Maceček [-] ) , V. Zábelka [-] , M. Walica [-] , A. Klus [-] - D. Bolek [-] -

Místo: Baška. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Pasterčák Jozef - DYTKOVÁ Šárka, RICHTER Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jakub Hradil

Expert: Petr Mroviec
Tip experta: výhra domácích

V tomto zápase doufám konečně v maximální bodový zisk Bašky na domácí půdě a upevnění pozice před Petrovicemi.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů