0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2022 16:30

20.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na precizní defenzivu Horní Suché nevyzrál ani Petřvald


Branky


15

13! Tolik utkání už Horní Suchá po duelu s TJ Petřvaldem neinkasovala. Úctyhodná minutáž nyní stojí na číslovce 1170! Ofenziva v čele s Kuxem či Stuchlíkem nasázela tři branky a udělala další důležitý krok k branám 1.A třídy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bojovnou první půli okořenila branka Pastuška

Hned z první výraznější šance Sušani udeřili. Stuchlík potáhl míč na kraji hřiště a přízemním centrem našel Pastuška, který zblízka propálil domácí brankáře – 0:1. Domácí byli důrazní v osobních soubojích a naši hráči se jen s těží dostávali do větších šancí. Dvě slepené šance střelami zpoza vápna, kdy se snažili prosadit Nový a Pastušek, úspěchem neskončili. Petřvald následně z několika standardních situací zahrozit nedokázal. Celkově bojovný poločas plný osobních soubojů a faulů skončil nejtěsnějším rozdílem.

Video z první půle:

Suchá v závěru dvakrát udeřila

Děj druhého poločasu navázal na ten první – spousta soubojů uprostřed hřiště s minimem šancí. Skóre se mohlo měnit v 60. minutě, kdy se do brejkové situace po rohu domácích dostal Nový, ale situaci nevyřešil dobře. Hezký moment přišel v 68. minutě, když Janovský technickou střelou zpoza vápna mířil do horního rohu branky Janča, ale ten jeho střelu vytáhl fantasticky na roh. O čtyři minuty později měli největší šanci utkání domácí, kdy po závaru jeden z hráčů nastřelil odražený míč na Lincerovu branku, ale ten v rozhodující moment podržel své spoluhráče. Zlomový moment pak přišel v 80. minutě kdy se po standardní situaci hlavou prosadil Pietrasz – 0:2. Na konečných 0:3 následně zvýšil po rychlém průniku Ryta Lukáš a bylo definitivně rozhodnuto. Muži tak do tabulky připsali další tři body a čisté konto navrch.

Druhý poločas:



Ohlasy k zápasu



Sportovní klub Horní Suchá
Zdeněk Menoušek - asistent trenéra: Utkání, ve kterém nám trošku vázla kombinace, nicméně jsme domácí prakticky k ničemu nepustili a sami dali 3 góly.



Sestavy


TJ Petřvald
J. Janča [-] - M. Sobek [-] (80. R. Lachman [-] ) , . Macko [-] (46. D. Kršák [-] ) , D. Knor [-] , T. Budina [-] , M. Fismol [-] , V. Zajíček [-] , J. Uher [-] (69. J. Sztymon [-] ) , O. Kostka [-] (80. J. Sklepek [-] ) , O. Cudrák [-] , V. Matějek [-]

Sportovní klub Horní Suchá
T. Lincer [-] - R. Kubját [-] , T. Nový [-] (64. J. Lukáš [-] ) , M. Urbaník [-] , T. Wojtyna [-] , A. Stuchlík [-] , D. Pastušek [-] (82. T. Sobek [-] ) , J. Janovský [-] , J. Pietrasz [-] , F. Přichystal [-] , F. Kux [-] (27. S. Ryt [-] )

ŽK: 44. V. Matějek , 85. O. Cudrák - 9. T. Nový , 71. A. Stuchlík .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: DIMUN Michal - PETROŠ Radim, ŽÁČEK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jakub Hradil

Expert: Petr Jukl
Tip experta: výhra hostů

Myslím si, že Petřvald hodně Suchou potrápí. Ale Suchá prostě musí... O gól vyhraje.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů