Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 14:30

10.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Uherský Ostroh získal tři body. Ovšem až druhý poločas přinesl klid


Branky


0

Pokud se domácí celek chtěl udržet na špici tabulky, potřeboval nutně tři body. Rezerva Hluku vydržela poločas, ale druhý poločas byl v režii Ostrohu, který utkání nakonec dotáhl do vítězného konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí získali náskok, ale do poločasu o něj přišli

Utkání v Uherském Ostrohu začalo pro domácí výborně. Už v 8.minutě se prosadil Zdeněk Procházka a otevřel skóre zápasu - 1:0. A když se v 11.minutě prosadil Zbyněk Pavlas, nikdo nepochyboval o tom, že by utkání mělo dojít do nějakého dramatu - 2:0. Jenže už 13.minuta znamenala změnu skóre. To se prosadil hostující Roman Štipčák a vrátil hosty do utkání 2:1. Domácí prakticky okamžitě odpověděli brankou, ovšem ta nebyla uznána. Respektive byla odvolána. A aby toho pro domácí nebylo málo tak se hostům podařilo ve 37.minutě vyrovnat. Autorem branky se stal Igor Hrdina, který stanovil poločasové skóre v poměru 2:2.

Domácí získali důležité tři body

V poločasové přestávce museli domácí se zdravotních důvodů opět vystřídat brankáře. Ovšem vzhledem k tomu, že náhradního brankáře nemají, musel se do branky postavit hráč z pole. Radek Čagánek se stal tím, který ve druhém poločase na pozici brankáře udržel čisté konto. Uherský Ostroh usiloval o tři body, chtěl se udržet bodově na dostřel druhé pozici. A aby se mu to povedlo, potřeboval vstřelit branku. O tu se postaral v 67.minutě Zbyněk Pavlas a nakonec se ukázalo, že to byla branka vítězná. Když ho v 72.minutě následoval Miroslav Durna a zvýšil na 4:2, věřili domácí, že si podruhé nedají vzít dvoubrankový náskok, což se nakonec potvrdilo. definitivní podobu výsledku dal Jiří Jurčeka, který se trefil v 82.minutě a uzavřel tak skóre utkání - 5:2.



Sestavy


FK Uherský Ostroh
J. Hudeček [-] (46. J. Jurčeka [-] ) - J. Čápek [-] (89. A. Bouřa [-] ) , M. Kovařík [-] , T. Mrkva [-] - T. Nováček [-] , Z. Procházka [-] (77. R. Kusák [-] ) , M. Durna [-] - Z. Pavlas [-] - M. Horák [-] , M. Lopata [-] , R. Čagánek [-]

Spartak Hluk B
M. Hubený [-] - T. Tinka [-] , J. Straka [-] , J. Dufka [-] , P. Hrabal [-] , R. Štipčák [-] , I. Hrdina [-] (80. T. Vagai [-] ) , Z. Tinka [-] , R. Chytil [-] , R. Abrhám [-] , J. Klabačka [-]

ŽK: 82. T. Nováček - 30. J. Klabačka , 57. R. Chytil .
Hráči zápasu: Z. Procházka , Z. Pavlas .
Místo: Uh. Ostroh. Počet diváků: 58. Rozhodčí: Martykán Štěpán - DURNA Miroslav (N), VACULÍK Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.