2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2022 16:00

18.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Baška pustila body i v Petřvaldu


Branky


16

Fotbalisté Petřvaldu přivítali na svém hřišti předposlední celek tabulky, trápící se Bašku. Ta už 9 utkání nebodovala a připsala si hrůzostrašných 9 porážek v řadě. V článku naleznete i video.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas plný nepřesností rozsekl Novotný

Od začátku se hrál vyrovnaný zápas. V 10. minutě měli šanci hosté ale brankář Janča neposlední chvíli střelu vyrazil na rohový kop. Poté se nic zajímavého nedělo k vidění bylo spoustu nepřesnosti na obou stranách.

Ve 25. minutě kopali hosté roh a hostující útočník hlavičkoval úplně sám. Naštěstí pro Petřvald branku netrefil, a tak přišel pro hosty trest, a to ve 32. minutě když Kostka utekl po lajně a jeho centr uklidil do sítě Novotný. Poté už se poločas dohrál.

Hra se přiostřila

V druhém poločase se hosté snažili o vyrovnání. Domácí hráči zodpovědně brání a do větší šance hosty nepouští. Místo fotbalových akcí které by bavily diváky se přitvrdí a padají žluté karty. Nejprve v 56. minutě dostává žlutou hostující Třeštík, ke kterému se v 69. minutě přidává domácí a Uher, kterého v 73. minutě následuje Kostka. Hosté si za druhý poločas větší šanci na vyrovnání nevytváří a jejich naděje na bodový zisk pohřbívá v 84. minutě brankař Kimla, který špatnou rozehravkou najde jen domácího útočníka Sobka, který nemá problém míč uklidit do prázdné branky a uzavře, tak skóre zápasu na 2:0 pro Petřvald.

 

Branky v čase videa: 34:45 a 1:30:36



Ohlasy k zápasu


TJ Petřvald
Martin Sobek: Doma jsme chtěli potvrdit roli favorita s papírově slabším soupeřem. První poločas byl se šancemi na obou stranách, ale naštěstí se nám podařilo vstřelit gól. Druhý poločas už byl v naší režii a na konci zápasu jsme ještě přidali druhou branku po chybě gólmana.

TJ Sokol Baška
Martin Boháč: Tým, který nedá za 90 minut gól nemůže vyhrát, i když si šance hráči Bašky vytvoří, tak je nedokáží proměnit. Jako by pro ně byly branky soupeřů zakleté. Dokud své šance nebude Baška proměňovat a nedokáže se vyvarovat hrubých chyb, jak tomu bylo prozatím v každém zápase, čímž umožnila soupeři lehce skórovat, tak nebude bodovat.



Sestavy


TJ Petřvald
J. Janča [-] - R. Lachman [-] (46. M. Fismol [-] ) , D. Knor [-] , T. Fismol [-] , T. Budina [-] (79. J. Sklepek [-] ) - F. Marek [-] , O. Kostka [-] (79. J. Sztymon [-] ) , J. Uher [-] , V. Zajíček [-] (52. D. Kršák [-] ) - A. Durczok [-] , R. Novotný [-] (63. M. Sobek [-] ) -

TJ Sokol Baška
F. Kimla [-] - F. Žilavý [-] (73. J. Pavlik [-] ) , L. Vavřík [-] (46. P. Třeštík [-] ) , J. Škola [-] , M. Křenek [-] - T. Horňák [-] , P. Novák [-] , M. Lys [-] - D. Baran [-] , T. Podžorný [-] , M. Dobiáš [-] -

ŽK: 44. F. Marek , 69. J. Uher , 73. O. Kostka - 56. P. Třeštík .
Místo: Petřvald. Počet diváků: 55.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Petřvald je jasný favotir, navíc Bašce se vůbec nedaří, takže za mě jednička

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích