3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2022 15:30

17.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Hnojník si připsal povinné vítězství


Branky


14

V první polovině dubna zajižděl na hřiště Hnojníku poslední celek tabulky Mosty u Jablunkova, které doposud nezískaly ani bod. Před utkáním bylo hřiště pokryto sněhem a nutno tímto poděkovat správci Milanu Jantošovi, za to, jak hřiště i přes tuto nečekanou nadílku dokázal připravit. Mostečtí, tedy přijeli na půdu soupeře, který jim v podzimním měření sil nadělil 9 branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mosty zuby nehty odolávaly půl hodiny

V sestavě trenéra Mikundy tentokrát scházel J.Lachowicz, brankářská jednička M.Lamoš, kterého zaskočil mladý Benjamin "Benji" Kreželok. Výčet absentujících hráčů doplnil i Adrian Matýsek. Do sestavy naopak mohl trenér Alois Mikunda počítat s Alešem Kluzem, a také s Dominikem Ruskem, který zasáhl do druhé půle. 

Hosté přijeli ve standardní sestavě, kde proti minulému kolu nenajdeme jedinou změnu v základní sestavě. 

 

Od úvodního hvizdu byli jasně lepší domácí, kteří svého soupeře mačkali na jeho polovině. Zpočátku za domácí zahrozil Zábelka a Brzuchanski ale ani jednomu se nepodařilo trefit zařízení. Po jednom z rohových kopů nebezpečně hlavičkoval Oborný, ale jeho pokus skvěle lapil Jopek. Rohových kopů zahrávali domácí zejména v první půli opravdu hodně. Tlak neustával a hosté se pokoušeli o brejkovou hru, kde spoléhali na duo Lukosz - Kotek, se kterými ale obrana v čele s velezkušeným Baumanem neměla příliš práce. Vlastně za celý poločas bylo ofenzivní duo hostů víc slyšet, než vidět na míči. 

Po úvodních šancích domácích a mnoha nedotaženým závarům uvnitř pokutového území, mostečtí neuvěřitelně blokovali mnoho pokusů o finální přihrávku či střelu svými těly, kdy doslova do střel padali se hra překlopila přes půlhodinu. 

A ve 33.minutě svým typickým uvolněním stylem "pojď sem, já jdu tam" si Vojtěch Zábelka povodil od autové čáry čtyři obránce Mostů a poté bezchybně uklidil míč do sítě 1:0. Tímto gólem navnadil 27 přihlížejících fanoušků na pavlači hnojnického stánku, kteří sledovali o tři minuty později další standardní situaci, odehrávající se před bránou Mostů. V první fázi si obrana s míčem dokázala poradit, avšak odklidila jej jen k Lukáši Brzuchanskemu, který míč s poděkováním napálil na bránu a nemýlil se 2:0.

 

Zraněný brankář musel střídat

V poločasové pauze vyšlo najevo, že hostující dlouhán Jopek nastoupil se zraněním, které si přivodil při rozcvičce. I přes nateklý prst, musíme vyzdvihnout jeho statečnost a výkon, nicméně v poločase, už to lidově řečeno nešlo a do brány musel hráč. Tohoto úkolu se zhostil J.Kotek, který dal dolů dres a postavil se mezi tři tyče. 

Kdo čekal následný gólostroj, tak se lehce pletl. Kotek, totiž zachytal fantasticky a za svá záda pustil pouze jedinou střelu. Hosté i ve druhé půlce neměli prakticky nic, co by stálo extra za řeč, a tak se brankář Kreželok docela nudil. To jeho kolega Kotek rozhodně říci nemohl. Defenziva Mostů byla v dlouhodobé permamenci a hasila jeden "požár" za druhým. 

Jediná branka druhé půle, pak padla v 60.minutě, kdy střídající Rusek vybídl kolmicí ke skoŕování Zábelku, a ten přidal druhý gól - 3:0. V dalším průběhu hry domácí kontrolovali průběh a šancemi hrozili před Kotkem. Ten, ale jakožto hráč v poli zachytal na jeho poměry fantasticky. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hnojník
Lukáš Brzuchanski: Většinou fotbal na jednu stranu. Hosté předvedli bezzubý fotbal, což se odrazilo ve výsledku. K tomu domácí zahodili spoustu šancí.




Sestavy


TJ Sokol Hnojník
B. Kreželok [-] - V. Zábelka [-] , A. Klus [-] , J. Kozel [-] , M. Bauman [-] (68. T. Jantoš [-] ) , L. Brzuchanski [-] , E. Oborný [-] (56. D. Rusek [-] ) , D. Bolek [-] , A. Kluz [-] (61. J. Hradil [-] ) , D. Pieszka [-] , M. Walica [-]

TJ Sokol Mosty u Jablunkova
V. Jopek [-] (46. Š. Nieslanik [-] ) - L. Lukosz [-] , J. Kotek [-] , A. Puczok [-] , F. Žídek [-] , M. Turek [-] (46. F. Turek [-] ) , M. Samiec [-] , F. Malik [-] (68. D. Nieslanik [-] ) , L. Bednár [-] , D. Frola [-] , P. Šafařík [-]

ŽK: 18. M. Walica - 44. L. Lukosz .
Místo: Hnojník. Počet diváků: 27. Rozhodčí: JANTOŠ Pavol - SVOBODA Marian, FISCHBACH Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jakub Hradil

Expert: Ondřej Kacíř
Tip experta: výhra domácích

Domácí si pohlídají povinné vítězství, ačkoliv Mosty posledně s Vendryní první poločas kousali. Opět jde o zápas o třídu rozdílných týmů. Obrana domácích v čele se zkušeným Michalem Baumanem nebude inkasovat. Odhaduji 5:0.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích