Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2022 16:30

16.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Dvouciferný debakl Mostů v Raškovicích


14

Utkání, od kterého nikdo nic extra neočekával. I tak by se dalo dalo charakterizovat střetnutí nabitých Raškovic a posledního otloukánka z Mostů u Jablunkova. Už před utkáním, asi nikdo nepochyboval o tom, kdo bude brát 3 body. Otazník, ale visel nad otázkou "o kolik to nakonec bude?" 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas - dobrý základ na 10 branek

DEMOLICE, tak by se dala charakterizovat dohrávka 16. kola mezi domácími Raškovicemi a hosty z Mostů u Jablunkova. Raškovice si chtěli spravit chuť po prohře v Horní Suché a Mosty pomýšleli na první body do tabulky. Do zápasu nemohli nastoupit z určitých důvodů, Parma, Vojkovský, Liška, Bednárek, Adámek, Ruml, Tobiáš a tak byl v základní sestavě 44letý veterán Richard Feike, na lavičce připravený navrátilec ze zahraničí Šimon Křiva a dokonce předseda klubu Martin Michna, také 44 let.

 

Utkání začalo trvalým tlakem Raškovických fotbalistů a hostující obrana odolávala až do 19. minuty, kdy otevřel skóre zápasu kapitán Kožar, který po centru Kacíře zamířil přesně k tyči 1:0. Ve 25. minutě Koloničný dává míč pod sebe a domácí kanonýr Preči se nemýlí střelou k tyči 2:0. Ve 28. minutě odražený míč získává Koloničný a střelou z poza 16ctky prostřeluje hostujícího gólmana 3:0. Ve 34. minutě přidává další gól Kožar když si zpracovává na úrovni penalty špatnou střelu Prečiho a z otočky se nemýlí 4:0. O minutu později obrovská chyba v rozehrávce Mostů, kterou střelou k tyči využívá ostřílený matador Žáček 5:0. Z rohu Žáčka dává gól hlavou opět nikým neatakovaný Koloničný v 37. minutě na 6:0. Poslední gól prvního poločasu v 44. minutě obstaral stoper Papaj, když zužitkoval roh Janošce na první tyči, kdy umístil míč na zadní tyč 7:0.

Desítka domácím nestačila

Druhý poločas se stejně jako v prvním domácí zastřelovali prvních asi 15 minut. A "nerozhodný" stav ve druhé půli trval až do 62. minuty, kdy domácí zvýšili na 8:0, a to nikým jiným než navrátilcem ze zahraničí Šimonem Křivou a jeho individuálním průnikem s hezkým zakončením. Na 9:0 v 63. minutě zvyšoval Preči hlavičkou zády k brance když využil míč od Koloničného. Už se na stadionu řvalo 10, 10, 10 a tento gól nedal nikdo jiný než kanonýr Preči v 78, minutě, když dostal středem míč od Koloničného a obstřelem, který lízl tyč dokonal svůj několikátý hattrick v sezóně 10:0. Všemu ještě nebylo konec, protože Křiva měl po 2 letech chuť do fotbalu a zvýšil v 82. minutě na 11:0, když využil hezkou přihrávku Prečiho za obranu a prostřelil gólmana z blízka. Po tomto góle burácel stadión, protože se do hry v 82. minutě dostává předseda Raškovického oddílu Martin Michna a slušně odehraje zbytek utkání na podhrotové pozici. Na konečných 12:0 v předposlední minutě dokončil kanonádu také hattrickem, v tomto utkání dnes netypicky obránce ve středu hřiště Roman Koloničný, když opět využil uvolnění od Prečiho.



Ohlasy k zápasu


TJ Pražmo - Raškovice
Zdeněk Skotnica - trenér: Utkání jsme v žádném případě nechtěli podcenit, to byly hlavní pokyny před tímto zápasem. Zápas v týdnu nám vzal některé hráče ze sestavy, ale ti co je nahradili odvedli poctivý výkon. Již před samotným zápasem jsme byli osloveni hostující lavičkou, ať jsme na hostující celek hodní, bohužel pro Mosty kluci na hřišti měli chuť do fotbalu a neměli sebemenší slitování. Mosty se dostali za celý zápas pouze do jediné gólové akce v 79 minutě za stavu 10:0 a to když po centru z pravé strany nebezpečně hlavičkoval hostující útočník těsně nad! Chtěli jsme si dnes udělat lepší náladu po prohraném zápase v Suché a to se na 100% povedlo. Momentálně se již se soustředíme na utkání na domácí půdě a to hned v neděli proti nebezpečnému týmu z Interu Petrovice. Jedna série nám skončila a budeme se snažit začít druhou.




Sestavy


TJ Pražmo - Raškovice
V. Pešák [-] - I. Preči [-] , O. Janošec [-] , O. Kacíř [-] (82. M. Michna [-] ) , R. Feike [-] (58. Š. Křiva [-] ) , E. Kožar [-] , D. Papaj [-] , R. Koloničný [-] , R. Juřica [-] , T. Žáček [-] , J. Birčák [-]

TJ Sokol Mosty u Jablunkova
V. Jopek [-] - F. Žídek [-] , J. Kotek [-] , M. Turek [-] , O. Jochymek [-] , F. Malik [-] (46. I. Lýsek [-] ) , M. Samiec [-] (66. Š. Nieslanik [-] ) , D. Nieslanik [-] , D. Frola [-] , J. Szotkowski [-] , P. Šafařík [-]

Místo: Raškovice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: HRDINA Lukáš - POBOŘIL Radek, TOMŠÍK Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Hradil

Expert: Martin Blahuta
Tip experta: výhra domácích

Favorit soutěže si doma otevře střelnici a vyhraje minimálně o 5 branek. Postup svěřencům trenéra Skotnici moc přeji a věřím, že ho udělají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích