3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2022 15:30

16.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola vyzněl jednoznačně pro Horní Suchou


Branky


13

Druhým ze dvou hraných duelů, které se neodložily vinou počasí, neboť se hrály na umělé trávě, byl šlágr dvou celků z TOP 3 CANIS 1.B třídy sk.C. Na půdu dosud neporažené Horní Suché přijely Věřňovice. Tým vedený trenérem Kubišem hodlal již zmíněnou pozitivní hornosušskou bilanci změnit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stuchlík se trefil i ve druhém zápase za Horní Suchou

Za chladného počasí dorazila stadion v Horní Suché necelá stovka diváků a měli na co koukat. Před utkáním pogratuloval předseda oddílu k padesátiletému jubileu trenéru naší mládeže panu Patriku Gojovi.

 

Sušani se do soupeře pustili hned od začátku a jen díky zásahům zkušeného hostujícího brankáře Vykydala se skóre v úvodu zápasu neměnilo. Během prvních pěti minut si vypracovali nejméně tři tutové šance, kdy se v zakončení prostřídali útočnici domácích Stuchlík a Nový. Sušani nadále diktovali tempo hry a hosty z Věřňovic k ničemu nepouštěli,  své šance ale nedokázali proměňovat. To se změnilo 4 minuty před koncem, kdy se kapitán Janovský uvolnil ve středu hřiště a vyslal kolmici na Stuchlíka, který se již tváří v tvář hostujícímu Vykydalovi nemýlil a poslal Sušany do poločasového vedení 1:0.

Červená karta po hodině hry

Obraz hry se ve druhém poločase příliš nezměnil. Pozorná domácí obrana si dokázala s náznaky přechodů do útoků hostí bez větších problémů poradit. V 60. minutě se dostal do úniku Stuchlík, kterého na hranici vápna stáhl k zemi hostující obránce, za což viděl od rozhodčího Hrni červenou kartu. Sušani dokázali využít přesilovku během osmi minut, kdy se mezi střelce zapsali Urbaník po rohovém kopu a Nový, který využil skvělé individuální akce Rychtaříka. Další dvě branky našeho týmu nebyly uznány pro offside. Domácí pak do konce zápasu kontrolovali hru a dokráčeli si tak pro další tři body a odskočili tak hostům z Věřňovic na 5 bodů.

 

Za zmínku stojí úctyhodná bilance Horní Suché. Naposledy inkasovali na konci Září, tedy defenziva v čele s brankářskou jedničkou Lincerem inkasovala naposledy před 9 zápasy, a to 25.9.2021 od rezervy Loko. Petrovice.

 

Souhrn utkání bez inkasované branky Horní Suché od 9.kola

vs. Baška 4:0

vs. Vendryně 0:0

vs. Mosty 3:0 (kontumačně)

vs. Hnojník 0:2

vs. Inter Petrovice 4:0

vs. Staříč 2:0

vs. Oldřichovice 0:4

vs. Staříč 0:3

vs. Věřňovice 3:0

vs. Baška 9.4.2022 ?



Ohlasy k zápasu


Sportovní klub Horní Suchá
Zdeněk Menoušek - asistent trenéra: Odehráli jsme to velmi dobře, kluci podali solidní kolektivní výkon. Dali jsme krásné góly a soupeře za celé utkání nepustili ani k jedné šanci, což je velmi pozitivní. Spokojen jsem s přístupem hráčů, méně už s proměňováním šancí. V poločase jsme už mohli vést rozdílem tří branek, ale nedali jsme jasné góly. Padly až ve druhé půli, kdy jsme v solidním výkonu pokračovali.

TJ Sokol Dolní Lutyně - Věřňovice
Lumír Twardzik - předseda: Horní Suchá je horký favorit soutěže, celý zápas měla jasnou převahu v pohybu i držení míče Zdroj: https://karvinsky.denik.cz/fotbal-kraj/fotbal-ib-c-16-kolo-horni-sucha-vernovice-020422.html



Sestavy


Sportovní klub Horní Suchá
T. Lincer [-] - T. Wojtyna [-] , A. Stuchlík [-] , S. Ryt [-] (62. B. Kotula [-] ) - M. Urbaník [-] , J. Pietrasz [-] , D. Pastušek [-] (66. J. Lukáš [-] ) , J. Rychtařík [-] , J. Janovský [-] - R. Kubját [-] , T. Nový [-] (80. T. Sobek [-] ) -

TJ Sokol Dolní Lutyně - Věřňovice
K. Vykydal [-] - T. Josiek [-] , D. Čopík [-] , J. Vondrák [-] , J. Vlček [-] (50. L. Koník [-] ) - K. Lubojacki [-] (80. M. Čopík [-] ) , M. Kubiš [-] (46. F. Danel [-] ) , N. Chalkidis [-] (80. J. Volný [-] ) , F. Hruška [-] - R. Lobodinský [-] , J. Kubiš [-] -

ŽK: 35. S. Ryt . ČK: 60. F. Hruška .
Místo: Horní Suchá. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Hrňa Petr  - HRDINA Lukáš, DIMUN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Jakub Hradil

Expert: Martin Blahuta
Tip experta: remíza

V minulém kole mě výkon H.Suché nepřesvědčil, že by mohly Raškovicím šlapat na paty. K vítězství ve Staříči jim pomohla přísná penalta, kterou rozhodčí podle mě nevyhodnotil správně za což mu určitě delegát J.Malinovský vyčinil. A proto věřím v další remízu tohoto kola.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích