2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2022 15:30

16.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedliště porazily Bašku rozdílem jedné branky


Branky


13

Z CANIS 1.B třídy sk.C nám toho příliš nezbylo. Vinou počasí se odehrály pouze dvě utkání a jedním z nich bylo utkání mezi TJ BDSTAV Sedlištěmi a Sokolem Baškou. Utkání bylo přesunuto ze Sedliští na umělou trávu do nedalekého Frýdku-Místku, kde se nakonec radovali hráči Sedliště.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnanou první půli rozhodl Krejčok

První půle vzájemného měření sil byla spíše vyrovnanou partií. Se specifiky umělé trávy v nevlídném počasí se oba celky vyrovnaly po svém. "Domácí" Sedliště hrály míče přes nejlepšího kanonýra soutěže Kovácse, který se bil hlava nehlava se stopery Bašky. Baška pro změnu volila kombinační hru po zemi, zejména zprava, kde operoval Horňák se Slobodou. Akce se střídaly na obou stranách.

Za zmínku stojí například šance Nováka, jehož hlavičku vychytal domácí Majer, protože jeho hlavička postrádala razanci. První branky jsme se dočkali do sítě Bašky, a to zhruba po půlhodině hry, kdy došlo k těžkému zkratu levého beka Bašky, který ztratil míč po rozehrávce od brány a sedlišťští tohoto pressinku dokonale využili. Trefil se navrátilec z Krajského přeboru Krejčok Dominik, která úřišel v zimě z SK Brušperk. 

Baška mohla dvakrát odpovědět, ale ani jednou se jí to nepodařilo. Nejprve Horňák proběhl střílený centr, který proletěl šestnáctkou. A po něm se zastřeloval i Dobiáš, který trestuhodně přehodil Majerovu bránu.

První poločas tedy zvládli lépe domácí.

Kovács dodal klid, Pavlik následně naději

Druhý poločas přináší zvýšenou aktivitu Bašky a s ní i druhou velkou šanci Nováka. Ten, niceméně přihrávku pod sebe opět nezvládá umístit za Majera. Ostřelování brány Sedliští pokračovalo a do třetice zde byl připraven Novák. Tentokrát jeho střelu "chytá" tyč. 

Dobrý zápas hrál i Horňák, který napodobuje Nováka a pro změnu zkouší pevnost frýdecko-místeckého břevna nad Majerovou hlavou. Vedení 0:2 na brankovou konstrukci hráčům Bašky nestačí a ke dvěma smolařům se připojuje i Křenek, který rovněž střílí do tyče. 

Aby toho nebylo málo, tak přichází trest. Sedliště rozehrávají volný přímý kop zhruba na polovině hřiště. Dlouhý míč našel kanonýra Kovácse, nutno dodat, že postavení sedlišťského střelce bylo minimálně hraniční. A ten následně dává na 2:0. Psala se 69.minuta utkání.

Bašce zbývalo tedy na smazání dvoubrankového manka něco málo přes 20.minut. Z následných šancí se ujala, ale jen jediná, a to když se prosadil po centru ze strany střídající Pavlik, který využil centru Křenka.

 



Ohlasy k zápasu


FK Sedliště
Jan Kovács: Zápas v mrazivém počasí vyhráli domácí. Hosté zahodili řadu tutovek a Sedliště své šance proměnili.

TJ Sokol Baška
Tomáš Bugna - předseda: Nevyhrál lepší, první poločas vyrovnaný. Baška víc na míči a útočila do plných. Sedliště hráli především na Kovácse. Druhý poločas v režii Bašky, snažila se o vyrovnání, ale jakoby, byla branka zakletá.



Sestavy


FK Sedliště
D. Majer [-] - D. Krejčok [-] (89. R. Krištof [-] ) , J. Tesařík [-] (67. D. Kaloč [-] ) , Z. Piekarczyk [-] (86. M. Krejčok [-] ) , J. Kovács [-] - R. Krpel [-] , M. Ondračka [-] , K. Jiříček [-] , T. Sekanina [-] (46. K. Šebesta [-] ) - M. Hammer [-] (46. T. Hvolka [-] ) , T. Majer [-] -

TJ Sokol Baška
J. Řízek [-] - M. Křenek [-] , T. Horňák [-] , P. Novák [-] (80. F. Žilavý [-] ) , L. Sloboda [-] - M. Dobiáš [-] (75. P. Malchárek [-] ) , J. Škola [-] (75. P. Třeštík [-] ) , M. Lys [-] , R. Kocúr [-] (80. J. Pavlik [-] ) - T. Podžorný [-] , D. Baran [-] -

ŽK: 52. Z. Piekarczyk - 60. P. Novák .
Místo: Umělá tráva Stovky. Počet diváků: 46.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Jakub Hradil

Expert: Martin Blahuta
Tip experta: výhra domácích

Tady to bude jednoznačná záležitost svěřenců trenéra Onufera. Krejčok a spol. zvítězí 4:0. Dan Majer si připíše čisté konto.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích