3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 14:30

10.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šumice braly všechny tři body. Havřice si odvezly tři branky


Branky


0

Pokud se Šumice chtěly udržet na dostřel čelu tabulky, potřebovaly v tomto utkání získat tři body, což se jim celkem snadno povedlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí získali celkem snadno dvoubrankový náskok

Domácí Šumice přivítaly ve svém prostředí celek z Havřic a pokud chtěly pomýšlet na udržení se čelu tabulky, tak potřebovaly zvítězit. Šumice do utkání vstoupily aktivně, byly v průběhu prvního poločasu lepším a aktivnějším mužstvem. A když se v 15.minutě ujaly vedení, které zařídil Jan Žampach, dostavil se na jejich kopačky ještě větší klid - 1:0. Po vstřelené brance domácí nepolevili a další branka na sebe nedala dlouho čekat. O navýšení brankového rozdílu se postaral Libor Šmíd, který vstřelil svou branku ve 40.minutě - 2:0. Do konce poločasu se ani jednomu týmu nepodařilo vsítit branku a tak se do kabin odcházelo za stavu 2:0, což byl náskok, který ulehčil domácím cestu za třemi body. 

Šumice nepřipustily drama

Průběh druhého poločasu kopíroval dění v prvním poločase. Aktivnější, pohyblivější a fotbalovější domácí nechtěli připustit žádné drama a hosty z Havřic prakticky k ničemu nepustili. Hned ve 48.minutě navíc Šumice vstřelily třetí branku a tak o osudu utkání bylo prakticky rozhodnuto. V této minutě se podruhé v utkání prosadil Jan Žampach a navýšil brankové skóre na 3:0. Hosté se snažili o vstřelení alespoň čestného úspěchu, ale jejich nakopávané míče nenašly uplatnění a pozorná hra domácích obránců nepřipustila možnost inkasované branky. A tak utkání skončilo zaslouženým vítězstvím domácích Šumic.



Ohlasy k zápasu


TJ Šumice
Radim Kunovský - hráč: Byli jsme po celý zápas fotbalovější a zaslouženě jsme vyhráli. Hosty od většího počtu obdržených branek zachraňoval gólman. Hosté se spoléhali na dlouhé nakopávané míče, ale do větších šancí se prakticky nedostávali.




Sestavy


TJ Šumice
M. Šidlo [-] - S. Pilka [-] (46. P. Valášek [-] ) , J. Pančocha [-] (67. V. Marek [-] ) , D. Jahoda [-] , J. Žampach [-] , L. Šmíd [-] (73. F. Zálešák [-] ) , M. Kelíšek [-] (88. J. Janíček [-] ) , R. Kunovský [-] , M. Mach [-] , T. Ondřej [-] , I. Pilka [-]

TJ TATRAN Havřice
T. Rachůnek [-] - M. Moštek [-] (73. M. Bania [-] ) , Z. Franc [-] , M. Uherek [-] , M. Maršálek [-] , S. Josefík [-] , D. Pokorný [-] (78. J. Bania [-] ) , R. Slavětinský [-] , M. Rachůnek [-] , R. Buráň [-] (61. P. Masařík [-] ) , T. Rachůnek [-]

ŽK: 86. M. Kelíšek - 36. T. Rachůnek , 86. M. Uherek .
Hráči zápasu: J. Žampach .
Místo: Šumice. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Řihák Pavel - TOKOŠ Martin, HORČICA Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.