T. Rejman 5.
J. Novák 37. (p.)
T. Rejman 83.
3:1
(2:0)
71. M. Kamitz (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2022 17:00

23.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sobotka pokračuje v dobré jarní formě. Doma zdolala rezervu Trutnova


Branky


5. T. Rejman , 37. J. Novák (p.) , 83. T. Rejman - 71. M. Kamitz (p.)
5

Fotbalisté Sobotky si na domácí půdě vyšlápli na Trutnov, když rezervu divizního celku zdolali poměrem 3:1. Opět se dvakrát trefil Rejman. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Sobotka
Zdeněk Přikryl, asistent trenéra: "K utkání se nám téměř vyprázdnila marodka a na hřišti to bylo znát. V prvním poločase jsme šli zaslouženě do vedení 2:0, a to ještě zůstalo několik našich šancí nevyužitých. Soupeř naši branku téměř neohrozil. V druhém poločase se hra vyrovnala a po naší chybě a následné penaltě soupeř utkání zdramatizoval. Naštěstí jsme nakonec přidali třetí gól a zaslouženě získali tři body."

MFK Trutnov B
Michal Vlček, vedoucí mužstva: "Nepodařilo se nám navázat na dobrý výkon proti Solnici a výrazně jsme tak Sobotce usnadnili cestu za třemi body, kterou jsme navíc umetli dvěma hrubými chybami v defenzivě, kdy obě vedly ke gólu. První půle byla z naší strany zcela bezzubá. Zbrklost a množství nepřesností při přechodu do útočné fáze nám znemožňovalo výrazněji ohrozit soupeřovu branku. Po změně stran jsme sice výkon zlepšili a byli schopni domácí přehrát, ale na zvrat v zápase to nakonec bohužel nestačilo."



Sestavy


SK Sobotka
M. Puš [-] - P. Halbych [-] (58. L. Král [-] ) , P. Čerych [-] (66. M. Klouček [-] ) , S. Valdman [-] (58. T. Klečal [-] ) , J. Novák [-] , M. Kocourek [-] , J. Kocourek [-] , M. Miler [-] (82. Z. Přikryl [-] ) , T. Rejman [-] , F. Materna [-] , R. Žďánský [-]

MFK Trutnov B
M. Kamitz [-] - O. Metlický [-] , J. Hrnčíř [-] , D. Hrnčíř [-] (75. P. Makovský [-] ) , P. Kučera [-] - V. Valášek [-] , V. Dvořák [-] , M. Kamitz [-] , J. Herout [-] (57. M. Přívratský [-] ) , T. Groer [-] - M. Kalhous [-] -

Počet diváků: 120. Rozhodčí: Miškář Karel - ERLEBACH Jiří, JIŘÍČEK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Lokomotiva Hradec Králové | Královéhradecký | Hradec Králové

Tip: výhra domácích

Dominik Palm

Expert: Denis Koutník
Tip experta: výhra domácích

Předpokládám velmi soubojové a méně gólové utkání s výhrou domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza