Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.03.2022 15:00

17.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sobotka nasázela rezervě Náchoda pět branek za poločas a připsala cenné tři body. Hattrick vsítil Rejman


Branky


5

Mírné překvapení se zrodilo v Náchodě, kam k utkání s místní rezervou přijela Sobotka. Hosté zničili naděje domácích na dobrý výsledek hned v prvním poločase a pěti góly utkání rozhodli. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

NÁCHODSKÝ POLOČAS HRŮZY

Pětačtyřicet minut z říše snů. Tak by se dal nazvat první poločas duelu Náchod B - Sobotka z pohledu hostů. Ti totiž rezervu divizního celku rozebrali doslova do šroubku. Nejprve v desáté minutě otevřel skóre Kocourek - 1:0. O minutu později ho napodobil Pavlíček a tentýž hráč zvýšil ve čtyřiadvacáté minutě již na rozdíl tří branek. A když do poločasu ještě dvakrát zaúřadoval útočník Rejman, bylo s domácími hodně zle - 5:0!   

PROBUZENÍ DOMÁCÍCH K DRAMATU NEVEDLO

Náchodští do druhého poločasu notně prostřídali a jejich hra se zlepšila. Ve dvaapadesáté minutě snížil na 1:5 Gois a o šest minut později znejistil hosty Fenz - 2:5. Jenže to bylo ze strany Náchodských na dlouhou dobu vše. Ve dvaaosmdesáté minutě navíc završil hattrick Rejman a na ukazateli svítilo skóre 2:6. Na konečných 3:6 z pohledu domácích upravil krátce před koncem střetnutí Vančák. 

Náchodští hrubě prohospodařili první poločas, což je v konečném zúčtování stálo zápas. Sobotka naopak prožila poločas snů a zaslouženě si dokráčela pro první jarní tři body.  



Ohlasy k zápasu


FK Náchod B
Michal Malý, člen výboru: "Výhru jsme soupeři darovali již v první půli, kdy naši stopeři byli ještě hlavou někde jinde. Pak stejně přišly další laciné chyby a stav 5:0 byl zcela odpovídající. Do druhé půle jsme prostřídali a naše hra se trochu zlepšila. Snížili jsme na 5:2, ale když neproměníme vyložené šance, tak v utkání nemůžeme uspět, natož za takového stavu. Gratulujeme soupeři k výhře."

SK Sobotka
Zdeněk Přikryl, asistent trenéra: "Výborně nám vyšel vstup do zápasu. Nutno dodat, že za velkého přispění domácích. V prvním poločase se nám dařilo vše, na co jsme sáhli. Poté došlo v obou mužstvech ke střídání a soupeř dokázal ještě zápas zdramatizovat. Náš náskok z první půle byl ale rozhodující. Výborný výkon trojice rozhodčích!"



Sestavy


FK Náchod B
M. Tupec [-] - A. Šesler [-] (51. J. Čejchan [-] ) , F. Gois [-] , J. Fenz [-] , J. Vančák [-] , T. Vejprava [-] (51. D. Hanzl [-] ) , M. Kos [-] , D. Král [-] , P. Novák [-] (46. T. Bareš [-] ) , J. Procházka [-] (46. Š. Donát [-] ) , J. Rorbach [-] (51. J. Melichar [-] )

SK Sobotka
M. Puš [-] - T. Pavlíček [-] (46. P. Zahradník [-] ) , M. Miler [-] , F. Materna [-] , P. Halbych [-] , S. Valdman [-] , M. Kocourek [-] (46. Z. Přikryl [-] ) , J. Kocourek [-] , L. Král [-] , P. Čerych [-] , T. Rejman [-]

ŽK: 80. P. Halbych .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Miškář Karel - KUBÁNEK Jan, VLACHÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Lokomotiva Hradec Králové | Královéhradecký | Hradec Králové

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Nechod posílí z Acka a vyhraje.

Dominik Palm

Expert: Luboš Pavlíček
Tip experta: výhra domácích

Náchodské áčko hraje svůj zápas v sobotu. V neděli tak bude rezerva posílena o hráče z prvního týmu, tudíž tipuji, že si se Sobotkou poradí.