3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.03.2022 14:30

17.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nový Hradec zkušeně přehrál Broumov. Rozhodl Štoček


Branky


5

Duel dvou sousedů v tabulce se odehrál na hřišti Nového Hradce Králové, kam přicestoval Broumov. Domácí zkušené mužstvo si však vstup do jarní části pohlídalo a soupeře přehrálo jasně 3:0.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

PŘEVAHA DOMÁCÍCH

Domácí fotbalisté měli v první pětačtyřicetiminutovce více ze hry a v osmnácté minutě je zaslouženě dostal do vedení Štoček. V dalším průběhu Nový Hradec Králové neproměnil některé příležitosti, včetně pokutového kopu. Těsně před přestávkou zajistil svému týmu dvougólové vedení Novák a za tohoto stavu odcházely oba týmy do kabin na poločasovou přestávku.   

POJISTKU PŘIDAL ZKUŠENÝ ŠMÍD

Ve druhém dějství se po jedenácti minutách hry domácí radovali potřetí. Mezi střelce se zapsal zkušený kapitán Šmíd a dodal svému týmu klid. V dalším průběhu se hra odehrávala mezi oběma šestnáctkami, přičemž branka již nepadla a Nový Hradec tak Broumov přehrál zaslouženě 3:0. 



Ohlasy k zápasu


FC Nový Hradec Králové
Ondřej Kolář, trenér: „Broumov přijel s mladým týmem, my jsme naopak v úvodním utkání vsadili na zkušenost. První poločas byl plně v naši režii. Bohužel jsme zahazovali šance, což vyvrcholilo neproměněnou penaltou. Naštěstí nás uklidil gól do šaten. Po brance na 3:0 se už zápas odehrával vesměs v poklidném tempu mezi vápny. Jsem rád, že jsme neobdrželi branku a do jarních bojů vstoupili vítězně."

TJ Slovan Broumov
Ondřej Zinke, trenér: „Domácí vyhráli zaslouženě, udělali jsme dost chyb, které soupeř potrestal."



Sestavy


FC Nový Hradec Králové
M. Ondráček [-] - J. Štoček [-] , M. Šmíd [-] , A. Karmin [-] (73. M. Bouška [-] ) , J. Kolínek [-] , M. Černý [-] (57. T. Mihulka [-] ) , P. Novák [-] (64. F. Janč [-] ) , T. Matějka [-] , P. Vopálka [-] , J. Ležík [-] , F. Linder [-]

TJ Slovan Broumov
J. Drahorád [-] - L. Soumar [-] , F. Pancner [-] , P. Bureš [-] (63. L. Harviš [-] ) , D. Svoboda [-] , O. Spišák [-] , M. Ponikelský [-] , E. Wilke [-] , P. Šustek [-] , M. Štejnar [-] , J. Novotný [-] (46. M. Gago [-] )

ŽK: 9. M. Černý , 71. F. Janč - 29. P. Šustek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ŽÁK Pavel - KURIC Jan, DOROTÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Lokomotiva Hradec Králové | Královéhradecký | Hradec Králové

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Dominik Palm

Expert: Luboš Pavlíček
Tip experta: remíza

Bude to velmi vyrovnaný zápas. Jestli Broumov bude mít k dispozici všechny hráče základní sestavy, mohl by i zápas vyhrát, ale myslím, že zápas skončí remízou.