4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2022 17:00

25.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelec si doma poradil s Černilovem


Branky


6

Hráči Kostelce zvládli domácí duel s posledním Černilovem a zvítězili o čtyři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si vypracovali dvougólový náskok

Hráči Kostelce nad Orlicí absolvovali ve středu dohrávku s Červeným Kostelcem, kterou zvládi perfektně a zvítězili venku 4:2. Hned v sobotu je čekal duel s posledním Černilovem.

 

Vstup do zápasu vyšel lépe domácím. Ve 12. minutě zapadl centr Richarda Dostálka až za brankáře Černilova Kryštofa Holečka, a tak se Kostelec ujal vedení. 

 

Ve 36. minutě domácí navýšili skóre. Útočník Aleš Hašek zaskočil z dálky brankáře Holečka a zvýšil už na rozdíl dvou branek. 2:0.

 

Do poločasu se již stav nezměnil, a tak Černilov prohrával v Kostelci o dvě branky.

Kostelec si výhru v klidu pohlídal

Ve druhé půli padly ještě dvě branky a obě do sítě hostů. Diváci je mohli vidět až v závěru zápasu.

 

V 79. minutě se prosadil po minutě na hřiští střídající Petr Brandejs, když dostal míč za Holečkova záda po rohovém kopu. 3:0.

 

V 85. minutě se dokázal prosadil i Matej Kytlík a upravil tak na konečných 4:0.



Ohlasy k zápasu


FK Kostelec nad Orlicí
Kamil Kaplan (trenér): "Absolvovali jsme třetí utkání během týdne, což na nás herně trošku dolehlo. Přesto jsme zvítězili výrazným rozdílem a ještě několik velkých šancí nevyužili díky dobrým zákrokům hostujícího brankáře."

FK Černilov
Jaroaslav Šlégr (trenér): "Utkání nemělo tempo, ani jednomu týmu se nechtělo moc běhat. My jsme první poločas drželi balon, ale neměli jsme potřebnou kvalitu, abychom se prosadili a naopak jsme 2x inkasovali po centru/střele ze 30 metrů. Druhý poločas byl dost podobný, snažili jsme se o kombinaci, ale srážela nás naše nekvalita a Kostelec chodil do nebezpečných brejků."



Sestavy


FK Kostelec nad Orlicí
T. Matoušek [-] - M. Kytlík [-] , J. Ježek [-] (72. O. Bečka [-] ) , K. Kaplan [-] , L. Říha [-] , A. Hašek [-] (78. P. Brandejs [-] ) , D. Idrissov [-] (46. O. Kotyza [-] ) , M. Vídeňský [-] , R. Dostálek [-] (68. M. Plocek [-] ) , M. Pups [-] , P. Klapal [-]

FK Černilov
K. Holeček [-] - L. Daněk [-] (37. O. Petrikovič [-] ) , T. Bešík [-] (63. M. Voltr [-] ) , T. Houdek [-] , D. Václavíček [-] , O. Etflaiš [-] , M. Václavíček [-] , T. Matoušek [-] , T. Schwarzer [-] , J. Franc [-] , K. Žahour [-]

Počet diváků: 90. Rozhodčí: Miškář Karel - KOUTNÍK Michal, URBAN Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
David Drozd

Expert: Nikolas Bekera
Tip experta: výhra domácích

Kostelec je doma silný, až na tři body z venkovních zápasů do tabulky přispívá jen ze svého hřiště. A když si k tomu přičteme fakt, že Černilov venku ještě nevyhrál a celkově se trápí, tipuji výhru domácího mužstva.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích