Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2022 17:00

24.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebeš doma porazila Kostelec


5

Třebeš doma přivítala celek Kostelce nad Orlicí a podle postavení v tabulce byla mírným favoritem utkání. To se nakonec i potvrdilo, když si připsala další výhru v soutěži.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevřel domácí kapitán Krykorka

Hned v první minutě utkání se dostal do šance domácí útočník Jan Fridrich (nejlepší hráč minulého kola), ale kostelecký brankář Matoušek jeho pokus lapil. Jen o chvilku později musel Matoušek likvidovat šanci Ryšavého, který zblízka trefil hostující brankáře.

 

Domácí vstoupil do utkání aktivně a v 9. minutě už vedli. Rohový kop stačila obrana kostelce ještě odvrátil, ale následný centr si našel kapitán Michal Krykorka a přesnou hlavičkou poslal Třebeš do vedení.

 

Utkání pak bylo velmi bojovné a plné osobní soubojů. Další změna skóre přišla ve 42. minutě, kdy se po rohovém kopu prosadil domácí Martin Farkáš. 2:0.

 

Třebeš tak vedla nad Kostelcem o poločase o dvě branky.

Domácí si vedení pohlídali

Hosté chtěli zápas zdramatizovat a snížení přišlo velmi brzy. V 53. minutě se hlavou po rohovém kopu prosadil Martin Vídeňský, který zblízka překonal brankáře Heřmana. 2:1. 

 

Ale jednobrankový rozdíl nevydržel dlouho. V 57. minutě propadl míč po dalším rohovém kopu domácích až k Janu Fridrichovi, který ho doklepl do sítě. 3:1.

 

Navíc v 68. minutě se prosadil i Michal Ryšavý, který propálil Matouška po centru z pravé strany od Jandíka. 4:1.

 

Touto brankou se utkání rozhodlo a k další změně skóre již nedošlo. Třebeš tak doma porazila Kostelec 4:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Třebeš
Petr Kincl (trenér): "Chtěli jsme potvrdit vítězství z Vysoké a to, byl náš cíl.Od začátku zápasu jsme presovali po celém hřišti a to se vyplatilo. Do poločasu jsme vedli 2:0 a k tomu podal Heřman vynikajici výkon a tím se stává hráčem Trebse.  Ve druhém poločase jsme přidali dvě branky a dovedli zápas do vítězného konce. Vypomohl nám hráč z B týmu a to Martin Farkaš a zahrál skvělé a velkou měrou se zasloužil o naše vítězství, kdy jednu branku dal a na jednu nahrál.."

FK Kostelec nad Orlicí
Kamil Kaplan (trenér):: "Na tvrdém a hrbolatém terénu se hrálo utkání spíše bojovné než fotbalové. Domácí byli o krok před námi v důrazu a nasazení. Rozhodly tři lacině inkasované branky po standardních situacích."



Sestavy


TJ Sokol Třebeš
M. Heřman [-] - M. Krykorka [-] , M. Ryšavý [-] (71. J. Neugebauer [-] ) , J. Fridrich [-] , J. Zeman [-] , I. Kosyak [-] , M. Štajer [-] , L. Jandík [-] (69. R. Kuneš [-] ) , M. Farkaš [-] (71. J. Sobotka [-] ) , J. Kudrna [-] , D. Tesař [-] (82. T. Téra [-] )

FK Kostelec nad Orlicí
T. Matoušek [-] - M. Kytlík [-] , O. Kotyza [-] (80. O. Bečka [-] ) , K. Kaplan [-] (76. M. Plocek [-] ) , L. Říha [-] , A. Hašek [-] (76. P. Brandejs [-] ) , D. Idrissov [-] (46. J. Ježek [-] ) , M. Vídeňský [-] , R. Dostálek [-] , M. Pups [-] , P. Klapal [-]

ŽK: 60. J. Kudrna , 84. M. Štajer - 21. K. Kaplan , 25. A. Hašek .
Počet diváků: 148. Rozhodčí: ŠKORPÍK Martin - SUCHOMEL Karel, BLEŠA Oldřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

David Drozd

Expert: Jan Pražák
Tip experta: remíza

Vyrovnané utkání skončí až penaltovým rozstřelem.

Tip: výhra domácích