3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2022 15:00

22.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumecké "béčko" zvládlo doma přehrát Kostelec


Branky


9

Utkání se odehrálo v Lovčicích kvůli rekonstrukci hřiště domácího celku. Rezerva Chlumce otočila vývoj utkání a zvítězila.

 

 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnat dokázal až domácí kapitán Pilař.

Domácí byli od úvodu aktivnějším celkem. Vytvořili si i řadu zajímavých příležitostí, ale chyběla tomu lepší finální fáze nebo přesnější zakončení. V 11. minutě se do největší šance dostal zahraniční hráč v dresu Chlumce Silas, ale v dobré pozici přestřelil Matouškovu branku.

 

V 16. minutě udeřili hosté. Do vápna se prodral Kotyza, který našel pěknou přihrávkou Lukáše Říhu a ten zakončil přesně. 0:1.

 

Na druhé straně to pak z dálky zkoušel Labík, ale Matoušek byl připraven. Poté vyslal technickou střelu aktivní Labík, ale přestřelil hostující branku. Domácí byli v tlaku, dobře kombinovali, ale nemohli vsítit kýženou branku.

 

Ve 45. minutě nařídil hlavní rozhodčí pokutový kop pro domácí a jako správný kapitán na sebe vzal odpovědnost Pavel Pilař. Jeho střelu sice Matoušek vyrazil, ale jen zpátky k exekutorovi a ten neměl problém zblízka dorazit míč do odkryté branky. 1:1

 

To byla i poslední akce prvního dějství, a tak se šlo do kabin za remízového stavu.

 

Mrázek vsítil dvě branky a rozhodl tak utkání.

Chlumečtí vlétli na svého soupře ve snaze dostat se rychle do vedení. Vypracovali si územní převahu a i řadu nebezpečných akcí. V 63. minutě zahrozil i Kostelec. Sám na domácího brankáře pelášil Říha, ale Němec ho skvěle vychytal.

 

V 69. minutě poslal Chlumec do vedení Jakub Mrázek, když se po centru z levé strany prosadil hlavou.

 

Domácí měli i nadále převahu a hosté se nemohli dostat do nebezpečnějších akcí.

 

V 90. minutě napřáhl zpoza vápna Jakub Mrázek a ranou k tyči pečetil výhru Chlumce. 



Ohlasy k zápasu


FK Chlumec nad Cidlinou B
Richard Vlášek (trenér): "Těžké domácí utkání v lovčickém azylu jsme zvládli, ač jsme od 16. prohrávali po brejku a celý zbytek poločasu jsme dobývali branku hostí. Pomohlo nám zpřesnění ve finální fázi a vyrovnání z pokutového kopu. Po obrátce jsme se snažili utkání co nejdříve rozhodnout, ale vázla nám kombinace a byli jsme nepřesní v zakončení. V poslední třetině zápasu jsme tlak vystupňovali a dvěma brankami zápas zlomili, hosté z brejků už neuspěli. Vyhráli jsme 4 zápas v řadě, nadřeli jsme se, poděkování za kolektivní výkon"

FK Kostelec nad Orlicí
Kamil Kaplan (trenér): "V utkání jsme se ujali vedení, domácí stihli do poločasu vyrovnat z pokutového kopu. Zlom nastal po změně stran, když se nám nepodařilo skórovat ze samostatného úniku a soupeř dvakrát potrestal naši nedůslednost v defenzivní činnosti. Škoda, k bodovému zisku nebylo daleko."



Sestavy


FK Chlumec nad Cidlinou B
O. Němec [-] - S. Obulor [-] (59. V. Doležal [-] ) , M. Holec [-] (74. J. Kučera [-] ) , O. Jansa [-] , J. Vopátek [-] , J. Hartman [-] , J. Mrázek [-] , J. Labík [-] (90. D. Hubený [-] ) , O. Vaníček [-] (90. M. Tichý [-] ) , P. Pilař [-] (90. M. Kučera [-] ) , L. Pánek [-]

FK Kostelec nad Orlicí
T. Matoušek [-] - M. Kytlík [-] , O. Kotyza [-] (76. O. Bečka [-] ) , K. Kaplan [-] , L. Říha [-] , A. Hašek [-] , D. Idrissov [-] , M. Vídeňský [-] (66. J. Kvasnička [-] ) , R. Dostálek [-] (87. L. Plocek [-] ) , M. Pups [-] , P. Klapal [-]

ŽK: 83. A. Hašek .
Hráči zápasu: J. Mrázek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Trejbal Adam - ŠOB Aleš, MARTÍNEK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Drozd

Expert: Jakub Matějka
Tip experta: remíza

Myslím, že tento zápas nemá favorita. Oba týmy mají zápasy jak na houpačce. Utkání skončí nerozhodně.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích