2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2022 16:30

21.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libčany slaví první jarní výhru


Branky


9

Libčany doma vybojovaly tři body proti celku z vrchní poloviny tabulky.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se prosadili po dvou rohových kopech.

Libčany na jaře ještě nebodovaly a před zápasem měly na kontě čtyři porážky v řadě. Za to hosté v posledních kolech předváděli kvalitní výsledky, když dokázali porazit druhou Slavii a potrápit lídra z Bydžova. Favorit zápasu by tedy jasný, ale nutno dodat, že v obou mužstvech se před utkáním lepily základní sestavy na poslední chvíli.

 

Domácí se dostali do vedení již v 5. minutě, když se po rohovém kopu se k odraženéu míči dostal Josef Mokrý a překonal hostujícího brankáře Zaala.

 

Utkání mělo velký náboj, když bylo plné tvrdých zákroků a ostrých soubojů. Ve 24. minutě zvyšoval opět po rohovém kopu na 2:0 domácí Michael Mařas. Ten se dostal na zadní tyči k protečovanému míči a zvýšil na rozdíl dvou branek.

 

Dvoubrankové vedení domácím vydrželo, a tak se šlo do kabin za stavu 2:0.

Libčany si vítězství pohlídaly

Ve druhé půli byla aktivnější Třebeš, která chtěla s utkáním ještě něco udělat. Domácí se zatáhli, poctivě bránili a nepoštěli hosty do větších brankových příležitostí. 

 

V 79. minutě přišlo snížení, když se prosadil aktivní Ivan Kosyak. Domácí ztratili míč u svého pokutového území a hosté po pěkné akci vykřesali naději. Na víc se však již nezmohli, a tak si Libčany připisují první jarní body.



Ohlasy k zápasu


SK Libčany
Jiří Suchomel (trenér): "Měli jsme co dělat, abychom poskládali 10 zdravých hráčů a do toho jsme po 7 zápasech potřebovali už konečně vyhrát. Podařilo se obojí. Se sebezapřením několika hráčů jsme měli dokonce luxus 12 lidí a vítězství jsme urvali. Vzhledem k podmínkám se hrálo tvrdé, ale za mě férové utkání. Třebeš byla hodně namlsaná po skvělých výkonech proti první dvojce a tak jsme jí nechali víc hrát na míči a však bez větších šancí, které jsme si naopak vytvářeli my. A vzhledem k jejich celkovému množství si myslím, že tentokrát jsme na hřišti zvítězili zaslouženě. A co se týče rozhodčího, dělal skutečně chyby na obě strany, stejně jako dělaly obě strany chyby ve hře."

TJ Sokol Třebeš
Petr Kincl (trenér): "Zápas nám moc nevyšel a další absence hráčů. Sestavu jsme nakonec dali dohromady. Libčany využili dvě standarty a to rozhodlo a jejich agresivní hra, která nemá na hřišti co dělat!!! Přeci jen fotbal a hrajeme ho pro radost a ne někoho zranit. A moc tomu nepomáhá realizační tým  domácích. Ve druhém poločase jsme se snažili o vyrovnání, ale byla to křeč a hodně jsme kazili. Stačili jsme jen snížit"



Sestavy


SK Libčany
J. Rolejček [-] - D. Hůlka [-] (90. M. Tošovský [-] ) , P. Jiřík [-] , S. Libřický [-] , F. Studýnka [-] , M. Novotný [-] , P. Čihák [-] , P. Rompotl [-] , J. Mokrý [-] (81. J. Ruprich [-] ) , M. Mařas [-] , M. Hofman [-] (70. F. Havrda [-] )

TJ Sokol Třebeš
T. Zaal [-] - M. Krykorka [-] , R. Kuneš [-] , M. Ryšavý [-] , J. Sobotka [-] (46. J. Sochor [-] ) , J. Zeman [-] (46. L. Jandík [-] ) , I. Kosyak [-] , M. Štajer [-] , O. Kunc [-] (78. D. Janča [-] ) , L. Rederer [-] , D. Tesař [-]

ŽK: 20. M. Hofman , 42. M. Novotný , 49. M. Mařas , 86. P. Čihák - 19. M. Ryšavý , 61. D. Tesař .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: MACH Ondřej - URBÁNEK Tomáš, BEČVÁŘ Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Drozd

Expert: Ondřej Častvaj
Tip experta: výhra hostů

Výkon Libčan v minulém kole byl velkým zklamáním. Svěřence trenéra Suchomela navíc trápí velká marodka. Třebeš má na jaře impozantní formu, kdy dokázala porazit i Slavii. Jasná dvojka.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů