2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.03.2022 14:30

17.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nový Bydžov si došel v klidu pro tři body.


Branky


4

První tým tabulky ustál roli favorita a zvítězil doma. Celý zápas kontroloval hru a bere první jarní body.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí obránci zastoupili své útočníky a poslali Bydžov do vedení.

Domácí od začátku zápasu diktovali tempo hry a byli častěji na míči. Jejich aktivita byla odměněna již v 7. minutě. Pravý obránce Matěj Vincour podpořil útok, dostal přihrávku do šestnáctky, zasekl si bránícího hráče a levačkou prostřelil brankáře Matouška.

 

Bydžov byl i nadále aktivnější, snažil se kombinovat po zemi a tlačit se do šancí. Bohužel pro domácí jim chyběla lepší finální fáze anebo zakončení. Kostelec sázel na rychlé „brejky“. Jeden takový po hrubé chybě mohl potrestat Kotyza, který šel ze strany sám na domácí brankáře Strýhala. Ten však svůj tým podržel. Na druhé straně zas vychytal Matoušek domácího hráče v obdobné situaci. 

 

Ve 24. minutě si Bydžov dal málem vlastní branku, když po špatné "malé domů" musel Strýhal zachraňovat situaci hlavou. Z následného rohu mohl srovnat Vídeňský, ale na zadní tyči pálil nad branku.

 

V 36.  minutě se po krásném centru Roubala z levé strany pověsil do vzduchu Pokorný a bylo to 2:0. Do poločasu už se skóre neměnilo, a tak Nový Bydžov vedl nad Kostelcem o dvě branky.

 

Domácí si s poklidem pohlídali výsledek.

Druhý poločas začal podobně jako skončil ten první. Bydžovští dobře kombinovali a drželi míč na svých kopačkách. Tempo hry ale časem opadlo, a tak domácí v poklidu kontrolovali průběh zápasu.

 

V 66. minutě vytahoval Matoušek tvrdou střelu domácích na roh. Poté se i Kostelec dostal ke střele, když to zkusil individuálně Dostálek, ale s jeho střelou neměl Strýhal potíže. Jelikož další šance zůstaly nevyužity, tak druhá půlka skončila bez branek. Nový Bydžov nedopustil žádné drama v závěru a pohlídal si náskok z první půle.

 



Ohlasy k zápasu


RMSK Cidlina Nový Bydžov
Petr Průcha (trenér): "Kluci se na mistrovské utkání moc těšili, ale samozřejmě bylo jasné, že první utkání, i když jsme favorité, bývá ošidné. A ta ošidnost se potvrdila. Klukům chyběla lehkost, někteří z přemíry snahy až moc kazili, a tudíž se moc atraktivní fotbal nehrál. Na druhou stranu, se dá říci krom jedné situace, jsme po dvou vstřelených brankách našich beků v první půli měli zápas pod kontrolou, a to je asi nejpodstatnější. Každopádně výkon příští týden musíme v derby v Chlumci podat mnohokrát lepší".

FK Kostelec nad Orlicí
Kamil Kaplan (trenér):: "V prvním utkání jarní části soutěže nás čekal ostrý start na půdě vedoucího týmu. Domácí začali aktivně a rychle se ujali vedení. Postupem času jsme se dostávali více do hry a vytvořili si možnosti pro vstřelení branky. Ve druhém poločase už tempo hry opadalo, bohužel zdramatizovat utkání se nám již nepodařilo".



Sestavy


RMSK Cidlina Nový Bydžov
S. Strýhal [-] - M. Voldán [-] (83. F. Rejl [-] ) , P. Pokorný [-] , F. Drobný [-] , P. Mejstřík [-] (65. M. Marek [-] ) , N. Bekera [-] (83. V. Řezáč [-] ) , M. Vincour [-] , P. Mokošín [-] , A. Roubal [-] (90. J. Batelka [-] ) , Š. Blažek [-] (90. V. Mokošín [-] ) , J. Trejbal [-]

FK Kostelec nad Orlicí
T. Matoušek [-] - D. Idrissov [-] , L. Plocek [-] (46. J. Ježek [-] ) , M. Vídeňský [-] (86. K. Kaplan [-] ) , O. Kotyza [-] (75. D. Sejkora [-] ) , J. Sameljak [-] , M. Plocek [-] , R. Dostálek [-] (75. P. Brandejs [-] ) , M. Pups [-] , L. Říha [-] , P. Klapal [-]

ŽK: 32. M. Pups .
Hráči zápasu: M. Vincour .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Beránek David - NÝVLT Roman, KURIC Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Drozd

Expert: David Hlava
Tip experta: výhra domácích

Zde je pro mě jasný favorit Cidlina. Doma jsou velice silní a nic jiného než výhru domácích neočekávám.