3:1
(1:1)
27. J. Svojše (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2022 10:15

20.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čtyrák si na domácím hřišti poradil s Kovářovem


Branky


15. T. Dubský , 47. T. Dubský , 74. V. Houška - 27. J. Svojše (p.)
17

V prvním poločase se domácí dostali do vedení, ale po proměněné penaltě Jakuba Svojšeho se hostujícímu Kovářovu podařilo skóre vyrovnat. Ovšem v druhé půli přišel rychlý gól domácích ke kterému přidali ještě jeden a hostům už se vyrovnat nepodařilo. Tři body tak zůstaly ve Čtyřech Dvorech, které se momentálně drží na třetí příčce v tabulce a na druhý Lišov ztrácí pouhý bod. V dalším kole bude Kovářov hostit mužstvo z Bernartic a Čtyrák sehraje zápas opět na domácím hřišti s Nemanicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Čtyři Dvory České Budějovice
Martin Lafata (trenér): Na těžkém terénu jsme začali dobře, vytvořili si několik šancí a po brance Tomáše Dubského šli zaslouženě do vedení. Pak jsme bohužel vypustili a soupeř z penalty srovnal. V závěru poločasu jsme měli také výhodu penalty, ale bohužel ji gólman Hučík zahodil (nevím jak, protože jsem se podle svého trenérského vzoru nedíval). Do druhé půle jsme vstoupili skvěle, Tomáš Dubský dal rychle na 2:1 a troufám si říct, že od té doby bylo na hřišti jen jedno mužstvo. Bohužel se kluci předháněli v zahazování šancí a branku přidal už jen kapitán Václav Houška. Vítězství je naprosto zasloužené, chtěl bych vyzdvihnout výkon kluků z dorostu, kteří nám přišli pomoct.




Sestavy


SK Čtyři Dvory České Budějovice
M. Hučík [-] - P. Váňa [-] (27. T. Písko [-] ) , L. Hofmann [-] (89. M. Pečený [-] ) , T. Dubský [-] , J. Řepa [-] , V. Houška [-] (83. S. Klimeš [-] ) , D. Čermák [-] (77. L. Zvánovec [-] ) , F. Král [-] , M. Pavlík [-] , T. Pecha [-] , M. Matušek [-]

TJ ZD Kovářov
V. Baštýř [-] - J. Svojše [-] , M. Kvasnička [-] , L. Sedlák [-] , L. Rak [-] , M. Brůžek [-] , J. Paták [-] (80. M. Koška [-] ) , T. Kukučka [-] , T. Janeček [-] , J. Novák [-] (46. T. Děd [-] ) , P. Jarošík [-]

ŽK: 26. F. Král , 59. L. Hofmann , 85. J. Řepa , 89. T. Pecha - 35. T. Kukučka , 66. L. Rak , 72. J. Svojše , 76. M. Brůžek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: VICAN Miroslav - HERZOG Radek, SAIDL Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Dana Bendová

Expert: Jakub Šachl
Tip experta: výhra domácích

Čtyrák si bude chtít pohlídat třetí příčku a doma získá tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích