1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2022 17:00

18.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Dačicích se body dělily


Branky


17

Lišovská vítězná vlna se zastavila v Dačicích, když utkání skončilo remízou. V dalším utkání zamíří mužstvo Dačic do Chýnova a Lišov se doma utká s Veselím. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Dačice
Jan Beneš (trenér): Lišov má zatím na jaře skvělou formu a bylo vidět, že si přijel pro 3 body. Svou kvalitu ovšem příliš neprokázal a celé utkání bylo spíše bojem o střed hřiště bez větších brankových příležitostí. Zápas byl také hodně soubojový se spoustou faulů, což hře ubíralo na plynulosti a tempu. V prvním poločase hosté vystřelili nebezpečně jednou, ale brankář Zejda převedl skvělý zákrok nohou. My jsme v závěru první půle vytvořili na Lišov tlak sérií rohových kopů, ale opět bez vstřelené branky. Druhý poločas probíhal ve stejném režimu, ovšem padly 2 góly. Nejdříve se prosadil hostující Červenka, který využil přesný nákop za obranu. V závěru pak vystřelil pro nás cenný a vzhledem k bojovnému výkonu i zasloužený bod Robin Štolba, který se skvěle proháčkoval v pokutovém území. I když Lišov bude zřejmě brát remízu jako ztrátu, myslím si, že byla spravedlivá.

SK Lišov
Jiří Beneda (trenér): V Dačicích jsme po dlouhé cestě sehráli těžké utkání, nesehráli jsme ale povedené utkání a dost jsme se přizpůsobili hře domácích. Přesto jsme se ve druhém poločase dostali po pěkné akci do vedení. Bohužel jsme pro zranění přišli o 4 hráče a v 90 minutě i o 3 body.



Sestavy


FK Dačice
V. Zejda [-] - P. Slabý [-] , J. Peňáz [-] (64. Š. Hric [-] ) , J. Chyška [-] , T. Zejda [-] , R. Štolba [-] , J. Beneš [-] (90. M. Šimánek [-] ) , R. Přikryl [-] , J. Vítkovský [-] (84. R. Brůžek [-] ) , R. Máša [-] , V. Leitkep [-]

SK Lišov
J. Dejčmar [-] - M. Koláček [-] , J. Hlaváč [-] , M. Formánek [-] , J. Šachl [-] (46. K. Račák [-] ) , M. Klabouch [-] (82. P. Shýbal [-] ) , L. Pechoč [-] , D. Bouchal [-] (47. L. Burda [-] ) , P. Vávra [-] (76. . Průša [-] ) , A. Červenka [-] , M. Šachl [-]

ŽK: 22. L. Pechoč , 60. L. Burda , 91. M. Šachl .
Počet diváků: 67. Rozhodčí: Průchová Nikola - OVČÁČEK Josef, PRINZ Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Dana Bendová

Expert: Filip Široký
Tip experta: výhra hostů

Lišov zatím na jaře nedostal gól a i nyní vyhraje.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů