O vítězství domácích se rozhodlo až na konci utkání jedinou brankou


Branky


12

V Nemanicích se sehrál důležitý zápas v boji o záchranu. V utkání s Novou Včelnicí padla jediná branka téměř na konci druhého poločasu a tak si mohli domácí připsat velmi důležité tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se nikdo gólově neprosadil

Do utkání vstoupila lépe Včelnice, ale šanci si nedokázala vytvořit. Postupem času se utkání začalo vyrovnávat a na každé straně vznikaly pološance. Do kabin se odcházelo za bezbrankového stavu.

Záveský v poslední chvíli zajistil tři body Nemanicím

Druhá půle začala v podobném duchu, oba týmy hráli opatrně s vědomím, že chyba může znamenat dost velký zásah do bojů o záchranu. V 65. min. se dostal do obrovské šance Tuček, ale domácí Končok vyrazil střelu na roh. Největší šanci domácích měl v 78. min. Čapek, ale pouze nechal vyniknout Vitouše jistým zákrokem. V 86. min. poslal domácí trenér jako žolíka do hry Matouška a to se mu v závěru vyplatilo. Matoušek hned po příchodu se uvolnil přes dva hráče na levé straně a vyslal do úniku Kaňáka, který ale stál v těsném ofsajdu. V 89. min. se k míči znovu dostal Matoušek a ve středu pole vyhrál dva souboje a poslal míč na Záveského který vrátil do vápna znovu nemanickému mladíkovi. Ten zasekl míč a přihrál Záveskému do obrovské šance, kterou proměnil a vystřelil Nemanicím tři důležité body. Nemanice budou chtít tyto body potvrdit hned na Velký pátek v Ševětíně. Trápící se Novou Včelnici čeká nelehký zápas s Meteorem Tábor.

 

Jakub Kovařík



Ohlasy k zápasu


SK Nemanice
Aneta Šanderová (fanoušek): Vyrovnané utkání s šancemi na obou stranách. Do 86. min., kdy oživil hru střídající domácí hráč Matoušek, který hned po střídání se uvolnil přes bránící hráče a poslal do úniku Kaňáka, který byl ale v ofsajdu. Po chvíli se Matoušek dostal ve středu pole k míči a přes vyhrané dva souboje předal míč Záveskému, který mu vrátil míč do pokutového území kde Matoušek zasekl balón a dal Záveskému do šance, který přesně zamířil a zajistil tři body.




Počet diváků: 40. Rozhodčí: Brych Jiří - HANZLÍKOVÁ Aneta, JURÁŇ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
10. 4. 2022 19:58
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza