Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2022 15:00

14.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lišov nadělil Ševětínu pět branek


Branky


8

Ševětín se zatím stále drží na spodku tabulky a po prvním jarním kole k žádné změně nedošlo. Domácí nestačili na hostující Lišov a za stavu 0:5 si hosté odvezli tři důležité body. V dalším kole oba týmy čekají těžcí soupeři, do Lišova zavítá mužstvo Kovářova a Ševětín pojede zabojovat o body do Chýnova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



SK Lišov
Jiří Beneda (trenér): Po kvalitní, ale výsledkově nevydařené zimní přípravě jsme do zápasu šli s jasným cílem zvítězit a získat důležité body z venku. Jsem rád, že výkon týmu byl oproti zápasům v přípravě o hodně zlepšený a měl parametry mistrovského utkání. Soupeř nehrál úplně špatně a tak se mi zdá, že jasný výsledek může trochu zkreslovat. Nicméně dali jsme 5 pěkných branek a zaslouženě jsme vyhráli.



Sestavy


SK Ševětín
J. Trnka [-] - T. Hegr [-] , J. Švejda [-] , L. Chovanec [-] , D. Dvořák [-] (46. Z. Sváta [-] ) , D. Klapuš [-] , J. Vrána [-] , M. Rakušan [-] (81. Š. Sládek [-] ) , P. Novotný [-] (66. D. Petřík [-] ) , M. Jiránek [-] , J. Syrovátka [-] (52. R. Novotný [-] )

SK Lišov
J. Dejčmar [-] - M. Koláček [-] , J. Hlaváč [-] (65. P. Martinec [-] ) , J. Šachl [-] (46. K. Račák [-] ) , M. Klabouch [-] (83. J. Ježek [-] ) , L. Pechoč [-] (77. P. Vávra [-] ) , D. Bouchal [-] (79. L. Burda [-] ) , F. Bambule [-] , A. Červenka [-] , M. Šachl [-] , P. Shýbal [-]

ŽK: 41. L. Chovanec , 79. M. Rakušan , 85. J. Vrána - 47. M. Klabouch , 60. M. Koláček , 78. P. Vávra .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: VICAN Miroslav - VALEŠ Radek, ŠŤASTNÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dana Bendová

Expert: Slavomír Mareš
Tip experta: remíza

Ševětín doma uhraje remízu s nepříjemným týmem z Lišova a zápas nepřinese moc krásy, protože domácí hřiště bývá vždy v hrozném stavu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích