M. Dutka 63.
1:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:00

9.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jiskra veze z Morkovic všechny body. Tomáš Vanda byl tím, který nejvíc přispěl


Branky


63. M. Dutka - 24. J. Salay , 35. K. Doseděl
0

Rezerva Morkovic doma válí a i v tomto utkání chtěla získat všechny body. Morkovice měly ovšem tentokrát smůlu, jelikož se do branky Jiskry postavil dorostenec Tomáš Vanda, který se výrazně podílel na zisku všech tří bodů pro svou Jiskru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jiskra získala dvoubrankový náskok

Na kvalitní trávník v Morkovicích vyběhla mužstva s mírným zpožděním kvůli absenci brankářů Jiskry Staré Město. Pět minut se čekalo na příjezd dorosteneckého brankáře Jiskry z Uherského Brodu, kde chytal své utkání. Nutno podotknout, že svým mimořádným výkonem v Morkovicích přispěl k zisku všech tří důležitých bodů. Domácí hráče přiváděl k šílenství, co jim pochytal. Ale pěkně postupně k jednotlivým situacím. Úvod utkání a vlastně i průběh celého prvního poločasu byl ve znamení Jiskry, která ovládla hru. Jiskra dominovala a kdyby skončil první poločas poměrem 0:4 pro hostující Staré Město, nikdo by se nemohl nedivil. Jenže fotbal se na kdyby nehraje a tak hosté vedli po brankách Jakuba Salaye ze 24.minuty a Karla Doseděla ze 35.minuty 0:2.

Morkovice změnily obraz hry

Morkovice předvedly ve druhém poločase zrcadlo poločasu prvního. Domácí celek získal zcela kontrolu nad dějem a vypracovával si jednu příležitost za druhou. Bylo jen otázkou času, kdy se domácí začnou trefovat do černého. 63.minuta znamenala snížení ze strany domácí. Branku zaznamenal Michal Dutka - 1:2. Další velké příležitosti ovšem domácí nedokázali proměňovat, na čemž měl velký podíl brankář hostí Tomáš Vanda a jeho dobře postavená branková konstrukce. Třikrát vykopávali hráči Jiskry míč z a dvakrát nás nás zachránila tyč. Dalších snad šest šancí vychytal Tomáš Vanda. Jiskra si nakonec veze z Morkovic šťastné, ale důležité tři body.



Ohlasy k zápasu


FC Morkovice B
Jaroslav Pajgr - trenér Morkovic: Musím vyzdvihnout výkon hostujícího brankáře Tomáše Vandy, který se stal tím, kdo nám vzal všechny body. Svým výkonem přiváděl naše střelce k zoufalství. Je škoda, že jsme nezískali všechny body.

JISKRA Staré Město
Roman Haša - asistent trenéra: Musím vyzdvihnout zcela jednoznačně výkon dorostence Tomáše Vandy. Podal fantastický výkon a díky němu si odvážíme všechny body. Ale musím říct, že kdybychom proměnili v prvním poločase všechny šance, tak by bylo o poločase jasno. Už nevím, co udělat, abychom tyto šance proměňovali.



Sestavy


FC Morkovice B
D. Jarka [-] - R. Šimoňuk [-] , L. Šimoňuk [-] , J. Smažinka [-] , D. Skácel [-] , A. Přecechtílek [-] (46. P. Koláček [-] ) , J. Petráš [-] (77. O. Novák [-] ) , T. Oplt [-] , M. Oplt [-] (65. D. Pajgr [-] ) , R. Handl [-] (74. M. Pajgr [-] ) , M. Dutka [-]

JISKRA Staré Město
T. Vanda [-] - M. Bělaška [-] , D. Melichárek [-] , J. Daťko [-] , P. Vlček [-] (86. O. Svoboda [-] ) , J. Salay [-] (75. T. Műller [-] ) , P. Šmatelka [-] (90. J. Maňásek [-] ) , K. Doseděl [-] , R. Juráň [-] (70. M. Trubačík [-] ) , M. Grebeň [-] , J. Žajdlík [-]

ŽK: 50. P. Vlček , 58. R. Juráň , 77. D. Melichárek .
Místo: UT Morkovice. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Katrňák Milan - OPLT Martin (N), STUCHLÍK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.