1:5
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2022 17:00

18.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Béčko Tatranu se dotahuje na druhé místo


Branky


88. J. Kodeš - 38. J. Kučera , 53. Z. Jonák , 58. Z. Jonák , 78. M. Kučera , 81. J. Holý
9

Sobotní odpoledne nabídlo kromě dalších duelů také souboj Senomat s B-týmem Tatranu. Rozhodně bylo o co hrát! Domácí se nacházejí na druhém místě, jejich soupeř je hned v závěsu za nimi. Berani znovu nepředvedli dobrý výkon a na svém hřišti dostali bůra.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sváteční střelec

Boj o druhé místo byl pro oba celky dostatečnou motivací. Kolem sta diváků přihlíželo v prvním poločase snaze obou týmů získat pevnější půdu pod nohama, což se dařilo spíše hostující rezervě. Ta měla i více příležitostí, ale skóre se po odehrané půl hodině neměnilo. Senomaty hrozily převážně ze standardek a dlouhých míčů za obranu, se kterými si ale defenziva B-týmu Tatranu poradila.

 

V jejím dresu to zkoušel ve dvou případech střeleckými pokusy Holý, ale Hornof byl proti. Senomaty pouštěly svého soupeře více do hry a přišel trest. Ve 38. minutě poslal ostrý centr před branku Jonák. Z bezprostřední blízkosti zakončoval Holý, kterého ale vychytal Hornof. Míč se ale odrazil na úroveň penalty, kde byl připravený sváteční střelec J. Kučera a otevřel skóre zápasu - 0:1. Zároveň se tak postaral o konečné skóre prvního dějství.

Čestný gól byl málo

Do druhé poloviny bylo stále o co hrát. Domácí trenér Jiří Kučera namotivoval v kabině své hráče, ti ale neplnili pokyny a dopouštěli se hrubých chyb. Hosté těchto zaváhání využívali a trestali je. V 53. minutě prodloužil Holý míč za obranu na Jonáka a fotbalista původem z Moravy samostatný nájezd uklidil přesně k tyči - 0:2. O pět minut později to byl znovu aktivní Jonák, který si připsal další trefu a se Senomaty to nebylo vůbec dobré - 0:3.

 

I domácí se ale dočkali obrovské šance. Tu měl Mácha, ale z bezprostřední blízkosti místo gólu nechal vyniknout brankáře Kýzla, který zaskočil mezi třemi tyčemi a vedl si velmi dobře. V 78. minutě přidal Tatran další gól. Holý vrátil přetažený centr do chumle, kde se nejlépe orientoval po zranění hrající M. Kučera a bylo definitivně rozhodnuto - 0:4. Poslední hřebíček do senomatské rakve zatloukl Holý, kterému se odrazil po střele do tyče jednoho z hostujících hráčů míč přímo na kopačku a uklidit ho do brány už nebyl problém - 0:5.

 

Senomaty se dočkaly alespoň čestného gólu. Žebrakovský z levé strany dostal míč na Kodeše, který se uvolnil kolem bránícího hráče a přesnou střelou k tyči na hranici vápna ukradl Kýzlovi čisté konto - 1:5. Domácí tak zaplatili za své chyby a zkomplikovali si boj o druhé místo. Ve svém hodnocení trenér domácího celku nezapomněl na svou bývalou klubovou příslušnost a hráče tatranské rezervy nazýval jako kluky z "SK". Co na to říci jiného, než že měl pravdu.



Ohlasy k zápasu


SK Senomaty
Jiří Kučera: Zápas jsme nezvládli jak herně, tak i takticky a zaslouženě prohráli. V kabině si před zápasem něco řekneme, jak chceme hrát, ale někteří hráči to pak nedodržují, což nás sráží. První poločas byl ještě vyrovnaný, soupeř měl ale více šancí. Ve druhém poločase se nám nedařilo a kluci z SK nás přehráli. Měli jsme tam velkou šanci, ale bohužel jsme z bezprostřední blízkosti nechali pouze vyniknout brankáře. V závěru jsme dali alespoň čestný gól.

TJ Tatran Rakovník B
Jiří Holý: Soupeř měl v prvním poločase pár standardek a dlouhých míčů za obranu, ze kterých byl nebezpečný, ale my jsme jejich útočnou snahu ustáli. Ve druhém poločase Senomaty postupně odcházely po fyzické stránce a nám to tam začalo padat.



Sestavy


SK Senomaty
J. Hornof [-] - L. Žebrakovský [-] , R. Hůla [-] , L. Mácha [-] (82. R. Sergienko [-] ) , D. Hůla [-] , M. Špidra [-] , A. Polcar [-] (77. J. Laňka [-] ) , J. Týče [-] (64. R. Hůla [-] ) , J. Kodeš [-] , M. Hudák [-] , R. Trešl [-] (70. D. Skřivan [-] )

TJ Tatran Rakovník B
P. Kýzl [-] - M. Alexij [-] , T. Kotaska [-] , M. Laštovka [-] , M. Těšínský [-] (69. L. Fidler [-] ) , M. Kučera [-] , O. Jelínek [-] (28. J. Vydra [-] ) , Z. Jonák [-] , J. Kučera [-] , J. Holý [-] , V. Čadek [-]

ŽK: 68. R. Trešl - 74. J. Vydra .
Hráči zápasu: J. Holý , Z. Jonák , P. Kýzl .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Brejník Aleš - ŠKVRNA Miroslav, KOC Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Jan Fujera
Tip experta: výhra domácích

Tatran hraje dopoledne v daleké České Lípě a hráči, kteří naskočí za rezervu, budou z cestování unavení. Senomaty mají kvalitní tým a zvítězí.

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích