4:2
(3:0)
51. M. Hájek (p.)
73. M. Laštovka
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2022 15:00

14.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové béčko Tatranu padlo v Ohnivec aréně


Branky


18. J. Urban , 21. P. Šnídl , 30. P. Šnídl (p.) , 78. P. Šnídl - 51. M. Hájek (p.) , 73. M. Laštovka
9

Na menší hřiště Městečka zajížděla v rámci úvodního jarního kola zcela nová rezerva rakovnického Tatranu. Bylo velkou otázkou, co hosté předvedou. Z důvodu nedavného přechodu B-týmu SK Rakovník na Šamotku se dalo předpokládat, že hráči nebudou úplně sehraní a teprve se budou seznamovat. A toho využil domácí zkušený celek, který střelecky táhl hattrickem kanonýr Šnídl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velmi slušný náskok

Hostující rezrva chtěla do utkání vstoupit aktivně, ale domácí vsadili na jednoduchý styl a dostávali se za soupeřovo obranu dlouhými míči. Tato strategie se ukázala jako úspěšná. V 18. minutě poslal do vedení svůj tým přesným zakončením kapitán Urban - 1:0. O tři minuty později se dostal míč na kopačku Šnídla, který navýšil vedení - 2:0. A když zápas došel do 30. minuty, po nedovoleném zákroku ve vápně se prosadil z penalty Šnídl - 3:0. Městečko si vytvořilo do zbytku zápasu velmi slušný náskok!

 

Řekl bych, že jsme začali aktivně, ale na těžkém terénu nešlo příliš kombinovat. Městečko hrálo jednodušše a pomáhalo si dlouhými balony za naši obranu. V druhé půli jsme se přizpůsobili hře soupeře a myslím, že jsme hráli lépe než první poločas. Dotáhli jsme se na rozdíl jedné branky, ale bohužel jsme si na konci dali vlastní gól. Byl to pro nás smolný zápas.

 

Za začátku mi přišlo, že jsme hráli aktivně, ale na tom hřišti fakt skoro nešlo kombinovat a oni spíš prostě nakopavali a prekopavali naše obránce než aby kombinovali jako my a první 2 góly dali hned po sobě po odrazech na vápně kdy se to k nim odrazilo a oni to jen uklidili a pak byl nějaký faul na kraji vápna a penalta a o poločas už jsme se trošku přizpůsobili tomu nakopavani a řekl bych se jsme hráli lépe než první půlku dali penaltu a střelu z dálky na zadní od Laštuvky na zadní tyč, ale pak jsme dostali gól z autu, když někdo od nás myslím prodloužil míč a lobnul našeho gólmana a pak už se nic nestalo a nějak se to dohrál no, byl to fakt takový smolny zápas

Béčko srazil vlastní gól

B-tým Tatranu se rozkoukal a ve druhém poločase věděl, do čeho jde. Hosté se srovnali s herním stylem svého soka a byli mu rovnějším soupeřem. Zlepšený výkon divizní rezervy přinesl šanci v podobě pokutového kopu, který na sebe vzal kapitán Hájek a nemýlil se - 3:1. A když se v 73. minutě prosadil ze střední vzdálenosti povedenou střelou Laštovka, bylo zaděláno na pěkné drama - 3:2.

 

O pět minut později ale bylo vše jinak. Autové vhazování domácího celku na menším hřišti bylo prodlouženo a míč skončil za Procházkou - 4:2. Zbytek utkání se víceméně jen dohrával, zkušený celek Ohnivce si hlídal dvougólové vedení a zápas dotáhl do vítězného konce. Přijít o luxusní náskok z první půle by bylo velmi smutné, naštěstí pro trenéra Stanislava Jansu jeho svěřenci žádný zvrat nedovolili.

 

O tom, že hráči B-týmu SK Rakovník půjdou hrát na Tatran, jsme již informovali. Podrobnosti o této nevšední události si můžete přečíst ZDE.



Ohlasy k zápasu


SK Ohnivec Městečko
Stanislav Jansa, trenér: Vstup do zápasu se nám povedl, byli jsme na koni a v poločase vedli o tři branky. Hrálo se na těžkém terénu, od kterého se předpokládalo, že by mohl více svědčit nám, což se potvrdilo. I když jsme měli velmi slušný náskok, tak to bylo na konci ještě drama, které rozsekl vlastní gól. Jsem rád, že jsme začali vítězně.

TJ Tatran Rakovník B
Jiří Holý, útočník: Řekl bych, že jsme začali aktivně, ale na těžkém terénu nešlo příliš kombinovat. Městečko hrálo jednodušše a pomáhalo si dlouhými balony za naši obranu. V druhé půli jsme se přizpůsobili hře soupeře a myslím, že jsme hráli lépe než první poločas. Dotáhli jsme se na rozdíl jedné branky, ale bohužel jsme si na konci dali vlastní gól. Byl to pro nás smolný zápas.



Sestavy


SK Ohnivec Městečko
J. Abrahám [-] - J. Vician [-] , P. Šnídl [-] , J. Ryba [-] (61. O. Kolísek [-] ) , F. Drapák [-] (75. T. Loder [-] ) , V. Zelenka [-] , V. Prokop [-] (87. F. Jelínek [-] ) , J. Urban [-] , J. Hadrava [-] , D. Jun [-] , T. Heger [-]

TJ Tatran Rakovník B
P. Procházka [-] - M. Alexij [-] (46. M. Laštovka [-] ) , J. Kučera [-] , M. Valcha [-] , P. Kýzl [-] (71. L. Fidler [-] ) , M. Hájek [-] , J. Mareš [-] (60. J. Jančík [-] ) , M. Kučera [-] , J. Holý [-] (60. M. Těšínský [-] ) , J. Vydra [-] , A. Vrána [-]

Hráči zápasu: P. Šnídl , T. Heger .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - GEBHART Aleš (N), BESTAJOVSKÝ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Díky pomoci a spojení s SK Rakovník, musí dle mého Tatran vyhrát každý zápas. Hráči, kteří nebudou hrát o víkendu divizi, naskočí do okresu a rozdíl mezi I.A třídou, kterou hrálo SK, se musí zcela jasně prokázat i na hřišti.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích