Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2022 17:00

23.kolo, Středočeský | Beroun | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hudlice dál kráčí za vytouženým postupem


Branky


1

Poslední květnovou neděli přivítal vedoucí celek III.třídy z Hudlic aktuálně jedenácté Praskolesy. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Podzimní měření sil vyzněl lépe pro Hudlice v poměru 5:2, a tak i dnes čekala zhruba stovka diváků hodně gólů. Již ve druhé minutě měli domácí možnost otevřít skóre. Po rohovém kopu se míč snesl až k osamocenému Forejtovi, ten se ale dobré šance zalekl a minul branku. V 6.minutě nevyužil špatné rozehrávky domácích stoperů hostující Martinkovič. Hudlice působili až nezvykle nervózně. Po čtvrt hodině unikl domácí obraně Indra, jeho slabý pokus ale Sklenáře v domácí brance neohrozil.Hned o minutu později napřáhl z 25 metrů domácí kapitán Patera a jeho pokus k údivu všech skončil až za zády Lukavského -1:0. Domácí se i po vstřeleném gólu nezklidnili a Indra s Martinkovičem dál dělali domácím problémy. Po půl hodině hry napřáhl domácí Bergman,jeho pokus Lukavský jen vyrazil před sebe a domácí devatenáctka Sklenář nadvakrát procedil míč do branky -2:0. O pět minut později hosté také špatně rozehráli a jejich chyba skončila faulem ve vápně na Sklenáře. Z penalty se nemýlil Bergman -3:0. Až za tohoto stavu se domácí uklidnili a začali mít pevnější půdu pod nohama. Jenže pět minut po změně stran se hosté rychle dostali dopředu a nenápadný centr z pravé strany doputoval až k osamocenému Martinkovičovi, který nadvakrát překonal Sklenáře - 3:1. V 55.minutě se opět potvrdilo známé,když nevíš co s míčem vystřel. Domácí Forejt napálil míč z dobrých třiceti metrů a ten Lukavskému propadl mezi rukama. Tady se hostující brankář musel hodně červenat - 4:1.

 

 

Že není domácí defenzíva v nejlepší kondici se ukázalo za další tři minuty. Hosté měli možnost rohového kopu. Balón proskákal celým malým vápnem až ke Steinerovi, který naprosto nehlídán poslal míč do odkryté domácí svatyně. Hudlice měli hned po rozehrání možnost odpovědět. Po rychlé rozehrávce poslal Markvart pas na Pateru, který rychlým přízemním centrem hledal Forejta, před ním ale skvěle odklidil míč do bezpečí precizním skluzem Rak. V 65.minutě si Patera pokryl míč před dvěma protihráči a poslal tentokrát zprava balón na Sklenáře. Ten se ukázkově uvolnil a zdálo se,že sám před brankářem nebude mít problém zavěsit. Jenže míč v poslední chvíli poskočil a místo hostujícího brankáře vylekal veverky v lesíku za brankou. Hosté se snažili s nepříznivým stavem něco udělat,nicméně jim chyběla potřebná fotbalová kvalita. Ta naopak nechyběla dvojici Patera,Sklenář. Čtvrt hodiny před koncem se po pasu od Markvarta prvně  jmenovaný dokázal uvolnit u rohového praporku a poslal balón přesně na hlavu domácího kanonýra -5:2. Hosté už neměli sílu se stavem cokoliv udělat,čím dál více se uchylovali k tvrdší hře, která přinesla jen několik žlutých karet od velmi dobře pískajícího rozhodčího Bidšovského. Deset minut před koncem domácí Míka nedokázal dostihnout nejlepšího hráče hostí Indru, ale ten jen potvrdil nemohoucnost hostí, když ve stoprocentní šanci tváři tvář domácímu Sklenářovi poslal balón jen do tyče. Jen o minutu později se naopak “ukázal” asi nejhorší hráč hostí gólman Lukavský, který neudržel slabý centr z rohu a doslova daroval domácímu Sklenářovi jeho třetí branku v zápase, celkově šestou. Hudlický kanonýr tak kráčí ke koruně králi střelců berounské III.třídy a především on táhne Hudlice o patro výš. Po zápase panovala v táboře domácích skvělá atmosféra , neboť k vítězství v soutěži chybí Hudlicím jen bod. 

 

AUTOR: 

Lukáš Juppa


Ohlasy k zápasu


SK Hudlice
Milan Komenda (Hudlice):: “V prvním poločase jsme byli zbytečně nervózní z čehož pramenily chyby, chceme-li bytí důstojným soupeřem v okresním přeboru, musíme se jich vyvarovat, protože už jsou tam kvalitnější a zkušenější hráči. Po změně stran jsme zlepšily pohyb a celkově jsme hráli lépe."




Sestavy


SK Hudlice
V. Sklenář [-] - L. Forejt [-] , J. Červenka [-] , V. Sklenář [-] , J. Zíma [-] (65. T. Míka [-] ) , Z. Patera [-] , P. Svoboda [-] , L. Bergman [-] (78. D. Kostka [-] ) , D. Markvart [-] , J. Vostárek [-] , M. Berner [-] (81. L. Markvart [-] )

Praskolesy
M. Lukavský [-] - T. Indra [-] , M. Abrahám [-] (72. P. Bežo [-] ) , A. Šteiner [-] , O. Černý [-] (82. P. Smetana [-] ) , J. Zelenka [-] , J. Šeplavý [-] (76. J. Malec [-] ) , J. Švejda [-] , J. Martinkovič [-] , V. Drábek [-] , L. Rak [-]

ŽK: 88. Z. Patera - 41. J. Švejda , 70. M. Abrahám .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BIDŠOVSKÝ Pavel - HÁJEK Jaroslav (N), BEŽO Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů