2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2022 17:00

26.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. E, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Králův Dvůr využil zaváhání Jinočan


Branky


70. A. Kočí , 89. J. Vrba
2

Králův Dvůr vstupoval do utkání s Rožmitálem s vědomím, že se mohou vrátit na čelo tabulky. Zápas začal v 17 hodin po hvizdu sudího Sandeva. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na první závar se čekalo až do 20. minuty kdy Bican pálil na golmana který vyrazil a následně odražený balon na zadní tyči Černý minul. Hosté působili dojmem, že si přijeli pro bod a jen se bránili. Nikterak moc nenapadali a nechali domácí tvořit. Ve 24 minutě vystřelil Bican ale pozorný golman Mis podržel svůj tým a vyrazil střelu. Ve 31 minutě vybojoval míč domácí Bíba který přihrál Rešlovi. Jeho skvělou ránu vyrazil skvělým zákrokem golman Mis na roh. Ten posílal do vápna Bican ale neúspěšně.

 

O dvě minuty později se pokusili o ohrožení také hosté. Nákop dopředu odvrátil Černý na rohový kop. K tomu se postavil Lukeš ale našel pouze domácí obranu která odvrátila balon pryč. Největší šanci prvního poločasu měl Jiří Bican. Ten se ve 43 minutě dostal ke střele která se odrazila od levé tyče na brankovou čáru a následně ven. V prvním poločase tak branka nepadla.

Druhý poločas začal podobně jako ten první hra spíše na středu hřiště, spousta nepřesností. Až v 62 minutě vybojoval Bican roh. Následný nákop hlavou tečoval Krejča avšak mimo hostující branku.

 

Po dvou minutách fauloval hostující Štolba Černého a domácí využili přerušení hry ke střídání. Ze hry odešel Dušan Matějka a nahradil ho domácí Adam Kočí. k exekuci standartky se postavil Bican. Ten svým centrem našel přesně Černého ale ten hlavou mířil těsně nad. Střídání se ukázalo jako správný tah. V 70 minutě dostal Kočí přesnou přihrávku a poslal domácí tým do vedení. 1:0.

 

Hosté reagovali hned dvojím střídáním. Ze hry odešel kapitán Hofman společně se Slabihoudkem a na hrací ploše je nahradili Květoň a Zelenka. O další dvě minutky později střídali i domácí. Odešel Jan Svoboda a nahradil ho Jan Vrba. V 80 se za hlavu chytal Jiří Černý. Přihrávku ho našel Jan Bíba a jeho skvělou střelu zastavilo břevno.

 

Po další minutě dostal za faul na golmana žlutou kartu domácí Bican.V 85 minutě byl viděn další žlutý zápis. Tentokrát pro hostujícího Lukeše. Po dalších dvou minutách viděl ještě žlutou kartu Zelenka. V 89 minutě skvěle potáhl balon Rešl přihrál do vápna Kočímu. Ten ještě předal Vrbovi který si počkal na pohyb golmana. Druhé povedené střídání a skóre 2:0.

 

Ze hry pak ještě odešli domácí Bíba a Bican a nahradili je Matoušek a Dochtor. Po tříminutovém nastavení rozhodčí ukončil zápas.

 

Králův Dvůr tak využil zaváhání Jinočan a díky povedenému střídání vyhrál doma 2:0.

 

Reportáž zaslal: Lukáš Holeček



Sestavy


FK Králův Dvůr B
L. Abrahám [-] - J. Rešl [-] , M. Sýkora [-] , V. Krejča [-] , J. Černý [-] - Š. Krivačka [-] , J. Bíba [-] (89. Š. Matoušek [-] ) , D. Matějka [-] (64. A. Kočí [-] ) , M. Janků [-] - J. Svoboda [-] (75. J. Vrba [-] ) , J. Bican [-] (90. P. Dochtor [-] ) -

TJ Spartak Rožmitál pod Třemšínem
V. Mis [-] - V. Slabihoudek [-] (73. J. Zelenka [-] ) , P. Steinbauer [-] , P. Štolba [-] , P. Zemek [-] , M. Rampa [-] , M. Hruška [-] , V. Zákoucký [-] , L. Hofman [-] (73. A. Květoň [-] ) , O. Lukeš [-] , P. Mora [-]

ŽK: 81. J. Bican - 85. O. Lukeš , 87. J. Zelenka .
Počet diváků: 94. Rozhodčí: Sandev Patrik - SANDEV Viktor, NELIBA Vladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů