Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2022 17:00

23.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. E, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cerhovice zaskočily favorita


Branky


1

15.5. lákalo příjemné počasí na fotbal do Cerhovic kam přijela rezerva Králova Dvora.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí zaskočili soupeře aktivitou a hned ve 3. minutě pálil nebezpečně nad domácí kapitán Fulín, který má svou minulost i v Králodvorském klubu. V 7. minutě se dostal ke střele hostující Matějka ale obrana odvrátila na roh. Bicanův centr ale pozorná obrana odvrátila mimo pokutové území. 11. minuta a opět hostující Matějka. Jeho rána ale letěla jen těsně vedle tyče. Ve 13. minutě poslal jeden z domácích hráčů centr na Štěpničku a ten do protipohybu golmana poslal Cerhovice do vedení. 1:0.

 

Hosty inkasovaný gól nakopl a začali hrát mnohem aktivněji. V minutě 15. poslal Janků Bicana tomu ale ránu zablokovala obrana. Následný roh ovšem nic nepřinesl protože byl pískán útočný faul. v další minutě fauloval Štěpnička hostujícího Matějku za což inkasoval žlutou kartu a nabídl hostům standartní situaci. Nákop Vrby ale pouze proletěl vápnem domácího kádru. 21. minuta Hostující Rešl nakopával zajímavý centr ale obránci Cerhovic ho zablokovali. Z následného rohu od Bicana nic nebylo. Poté převzali inicativu opět domácí borci. Když Carván nebezpečně vystřelil a Špicl fantastickým skokem vyrazil jeho ránu měli to brát hosté jako varování. To se však nestalo a tak ve 34 minutě potáhl balon po levé straně Vintr našel přesně Fulína a ten se ranou pod břevno nemýlil 2:0.

 

Hosté zůstali jako opaření, tím spíš když se ve 40 minutě dostal do úniku znovu kapitán Fulín a lobem přes golmana upravil na 3:0.

 

Ve 42. minutě byli hosté blízko ke snížení ale Rešl po závaru ve vápně trefil pouze tyč a tak se šlo do kabin za tříbrankového vedení Cehrovic.

Do druhé půle udělali hosté dvě změny v sestavě. Nenastoupili již Janků a Vrba a místo nich se na hřišti objevili Matoušek a Sabou. Ve 49. minutě fauloval hostující Sýkora a dostal žluté napomenutí. Větrovského centr ale obrana odvrátila pryč. Hra se odvíjela prakticky na středu hřiště až do 64. minuty. To se k balonu dostal hostující Matoušek který přesným centrem našel hlavu Černého a ten vykřesal naději na zisk bodů. 3:1.

 

Radost ze snížení ale trvala pouhé dvě minuty. Fulín zkušeně obešel Filipa Sabou a přihrál do loženky Šebkovi který trefil a zlomil tak hostům naděje - 4:1.

 

O další dvě minuty později byla dokonána katastrofa pro Cábelíky. Nedomluva v obraně, Sabou poslal krátkou malou domů kterou doběhl Šebek a i když Špicl jeho ránu nohama zbrzdil domácí hráč do prázdné doklepl bez problémů 5:1.

 

V 73. minutě došlo na bratrský souboj. V domácím kádru hrál Michal Dochtor a za hosty nastoupil jeho bratr Petr Dochtor který vystřídal Krivačku. Současně šel do hry i Šindelář který vystřídal zraněného Matouška. V 84. minutě sklidil ovace diváků kapitán Fulín když šel střídat. Na hřišti ho nahradil Jedlička. Hned za další minutu šel dolů Michal Dochtor a jeho post zaujal Procházka. V 87. minutě přišla ještě šance na snížení. Po faulu domácích si míč postavil Dochtor ale jeho centr byl zdí sražen na roh, následný pokus odvrátil Křikava v brance na další roh ale ani Šindelářův nákop nikdo nedokázal dostat do branky. Minutu před koncem řádné hrací doby ze hry odešel Vintr a na poslední chvilky si šel zahrát Švihovec. V nastavení ještě Špicl dlouhým nákopem našel Bicana ten poslal balon Dochtorovi ale jeho pokus z brankové čáry odkopl jeden z obránců. Domácí tak zaskočili favorita a vyhráli jasně 5:1.

 

Reportáž zaslal: Lukáš Holeček.



Sestavy


Union Cerhovice
J. Křikava [-] - T. Carván [-] , J. Štěpnička [-] , P. Vintr [-] (89. J. Švihovec [-] ) , J. Šmíd [-] , M. Dochtor [-] (85. P. Procházka [-] ) , M. Knotek [-] , V. Šebek [-] , F. Větrovský [-] , R. Fulín [-] (84. P. Jedlička [-] ) , J. Obleser [-]

FK Králův Dvůr B
M. Špicl [-] - F. Sabou [-] , J. Rešl [-] , M. Sýkora [-] , V. Krejča [-] - J. Svoboda [-] , D. Matějka [-] , M. Janků [-] (46. J. Černý [-] ) , Š. Krivačka [-] (73. P. Dochtor [-] ) - J. Bican [-] , J. Vrba [-] (46. Š. Matoušek [-] )

ŽK: 16. J. Štěpnička - 49. M. Sýkora .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: ABSOLÍN Vojtěch - SVOBODA Richard, ZUSKA Oldřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích