5:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2022 17:00

22.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. E, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cábelíci přejeli Petrovice


Branky


1

Na fotbal do Králova Dvora se zvalo opět 7.5. kdy domácí Cábelíci "B" hostili Petrovice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned v první minutě dostal domácí tým možnost rohového kopu ale po exekuci od Podroužka obrana odvrátila. O dvě minuty později  přihrával Bican na Rešla, ale hostující obrana odkopla do zámezí a následoval další rohový kop. K praporku se znovu postavil Podroužek ale golman vyboxoval jeho centr. Následně se k Podroužkovi balon vrátil ale jeho další nákop golman sebral ze vzduchu. Ve 4. minutě se do útoku pustili hosté. Podlipský našel Kubce který vybojoval rohový kop. Mašata posílal slušný centr do pokutového území ale pozorný Svoboda balón odvrátil mimo nebezpečí. O dvě minuty později se hnal na hostujícího brankáře Bican ale Zrůbek jeho únik zneškodnil a následnou dorážku Podroužka zablokoval jeden z obránců. V minutě 24. propukla první gólová radost. Jan Svoboda poslal nadýchaný centr na Bicana a jeho odraženou střelu dorazil do prázdné branky Dušan Matějka. 1:0.

 

Na tabuli svítila 33. minuta když se do úniku dostal aktivní Podroužek z domácího kádru ale jeho ránu zastavila tyč a následný Svobodův pokus skončil v boční síti. Do kabin se tak šlo za stavu 1:0 pro Králův Dvůr.

 

Druhý poločas začal vlažněji. V 50. minutě ztratil Podroužek balon a hostující Pelikán se snažil vyslat do sóla Chlastáka. Toho ale zastavil zdvižený praporek pomezního a tudíž ofsajd. Hned za dvě minuty pálil nebezpečně domácí Jiří Bican jenže jeho rána proletěla jen těsně vedle tyče. Hosté se hnali za vyrovnáním a 54. minutě zkoušel zpoza vápna ranou štěstí Pelikán. Balon se odrazil na roh, k jeho exekuci se postavil Mašata nicméně jeho centr byl zablokován na další roh a kop si tedy zopakoval. Následný nákop odvrátil Svoboda. V minutě 60. dostali hosté definitivní K.O. Podroužek poslal do úniku znovu Bicana a ten se dvakrát nemýlil. Obešel golmana Zrůbka kličkou doprava a uklidil tak na 2:0.

 

Po druhém gólu domácí vystřídali. Ze hry odešli postupně Krivačka, Svoboda a Vrba a na place je nahradili Sabou, Janků a Kočí. 72. minuta - Sabou přihrál Podroužkovi ten nastřelil břevno hostů a do prázdné branky uklidil bez problémů podruhé Jiří Bican. 3:0. Následně za protesty a řeči dostal jedinou žlutou kartu utkání hostující Pelikán. V 75. minutě se hosté pokoušeli alespoň o snížení ale jejich nákop propadl až k Abrahámovi v domácí bráně. O minutu později potáhl po pravé straně balon Adam Kočí naservíroval exluzivní centr a Matyáš Podroužek z voleje krásně trefil- 4:0. Poslední slovo utkání měli opět domácí. To když ve formě hrající Bican přihrávkou přes hostující obránce našel Martina Janků a ten dokonal demolici Petrovic - 5:0.

 

Reportáž z utkání zaslal Lukáš Holeček. Děkujeme!



Sestavy


FK Králův Dvůr B
L. Abrahám [-] - J. Černý [-] , J. Rešl [-] , M. Sýkora [-] - J. Svoboda [-] (60. M. Janků [-] ) , D. Matějka [-] (75. Š. Matoušek [-] ) , J. Vrba [-] (70. A. Kočí [-] ) , Š. Krivačka [-] (60. F. Sabou [-] ) , V. Krejča [-] - J. Bican [-] , M. Podroužek [-] -

SK Petrovice u Sedlčan
V. Zrůbek [-] - J. Kubíček [-] (72. M. Bílek [-] ) , P. Podlipský [-] , A. Pelikán [-] , J. Kašpar [-] , V. Podlipský [-] , Š. Kubec [-] , V. Schwarz [-] , M. Kicl [-] , P. Chlasták [-] , M. Mašata [-]

ŽK: 72. A. Pelikán .
Počet diváků: 99. Rozhodčí: NERAD Vojtěch - ŠPICL David, HÁJEK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů