T. Petr 51.
J. Kořínek 62. (p.)
M. Vávra 80.
3:1
(0:1)
18. M. Tůma
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2022 15:00

26.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání dvou poločasů! Vrdy si v předehrávce poradily s Městcem Králové


Branky


51. T. Petr , 62. J. Kořínek (p.) , 80. M. Vávra - 18. M. Tůma
0

O týden dřív než ostatní účastnící středočeských B tříd vyběhli k jarnímu utkání hráči Slavoje Vrdy a SK Městce Králové. Utkání sousedů v tabulce skončilo vítězstvím domácích, kteří tak svého soupeře přeskočili a posunuli se na 5. příčku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas po dobrém výkonu patřil hostům.

V úvodním dějství byli aktivnější hráči Městce, kteří za to byli odměněni v 18. minutě, kdy velice pohlednou kombinační akci zakončil Martin Tůma. Pokračovalo se v celku vyrovananou hrou, kdy od obou týmů bylo k vidění několik náznáků.

 

Mnohem zajímavější byl ale druhý poločas.

Otočka a 7 žlutých karet!

Ve druhém poločase domácí zabrali a své ovoce to přineslo hned v 51. minutě, kdy se po pěkné individuální akci prosadil Tomáš Petr, hráč kterého trenér Masopust poslal do druhého poločasu jako čerstvou sílu.

Hosté byli k nepoznání a velký problém měli hlavně s bráněním Vrdských standartních situací. Po jedné takové fauloval hostující brankář Hampl a nařízený pokutový kop proměnil Jakub Kořínek. Stejnou výhodu ale zanedlouho dostal i Městec, ten však střelou  ze značky pokutového kopu gol nevstřelil.

 

A tak 10 minut před koncem přidal pro Vrdy pojistku opět po rohovém kopu Michal Vávra. 

Nervozní druhý poločas, ve kterém hlavní arbitr Miloš Stejskal rozdal hned 7 žlutých trestů - z toho jeden kartonek z blízka viděl i asistent trenéra Masopusta, Vítek Plašil - tak skončil jednoznačně 3:0.

 

Oba týmy si tak prohodily své postavení v tabulce.



Ohlasy k zápasu



Městec Králové
Roman Šádek: "Odehráli jsme dva rozdílné poločasy. První půle byla z naší strany dobrá, druhý poločas naopak nepochopitelná bída. Nedokázali jsme udržet míč a Vrdy brzo vyrovnaly, potom jsme vyrobili zbytečný faul a rázem jsme prohrávali. V druhé půli jsme se dostali asi do čtyř šancí včetně penalty, ale žádnou jsme neproměnili a domácí tak z rohu zvýšili na 3:1. Z naší strany byla druhá půle hrozivá a snad si všichni vezmeme ponaučení do dalších zápasů".



Sestavy


TJ Slavoj Vrdy
D. Kožurik [-] - A. Nový [-] (46. T. Petr [-] ) , L. Burjetka [-] , M. Vávra [-] , P. Růžička [-] , J. Nesládek [-] (46. Š. Andrle [-] ) , L. Petr [-] , J. Kořínek [-] (89. D. Růžička [-] ) , M. Havránek [-] , M. Franc [-] , A. Vavřina [-] (83. D. Lengál [-] )

Městec Králové
P. Hampl [-] - L. Borecký [-] (81. V. Ihnatyshyn [-] ) , L. Táborský [-] , V. Střelec [-] , M. Poděbradský [-] - P. Havránek [-] (62. J. Tošovský [-] ) , J. Šmidrkal [-] , M. Tůma [-] , O. Černovský [-] - M. Jokl [-] (75. O. Janouch [-] ) , M. Velenský [-] -

Místo: Vrdy. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.