3:2p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 13:30

13.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zašová vyhrála popáté za sebou, tentokrát na penalty


Branky


0

Zašová přivítala na svém trávníku Francovu Lhotu. Domácímu mužstvu se v posledních kolech daří náramně, svěřenci trenéra Dohňanského zvítězili již čtyřikrát v řadě. Francova Lhota přijela do Zašové s cílem odčinit domácí prohru na penalty s Valašskou Polankou. Zajímavé utkání nakonec došlo do penalt, ve kterých byli úspěšnější domácí, kteří si tak připsali cenný bod navíc. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevřel Vilém

Zašová vstoupila do utkání lépe a po mírném tlaku se také dostala do vedení, v 8. minutě totiž vyslal na branku přízemní ránu Tomáš Vilém a gólman Boško nedokázal zasáhnout – 1:0. Po gólu přišlo v kádru domácích k menšímu uspokojení, čehož hosté začali využívat zejména pomocí rychlých brejků. Ve 22. minutě se Francovce podařilo srovnat skóre, když se hlavou prosadil po zaváhání stopera Trtíka útočník Ota Zimek – 1:1. Zašová působila nedisciplinovaně a nakonec mohla být ráda, že neinkasovala z dalších brejkových situací. Do šaten se tak šlo za vyrovnaného stavu.

Francova Lhota dohrávala v desíti

Domácí pokračovali ve druhé půli ve slabém výkonu a nakonec dovolili hostům dostat se do vedení, z dorážky se do statistik zapsal Roman Matušinec – 1:2. Francova Lhota se po vstřelené brance zatáhla a zaměřila se na poctivé bránění nadějného náskoku. Zašová začala mít tlak, vypracovala si zajímavé šance, ale nedokázala je využít. Na 2:2 mohl srovnat Pobořil, ale z bezprostřední blízkosti minul. Zašové se přece jen podařilo srovnat, trefil se střídající Ondřej Petřek – 2:2. V 79. minutě byl po druhé žluté kartě vyloučen hostující záložník Luděk Matušinec, ale domácí i přes velký tlak nedokázali vstřelit rozhodující gól. Naopak mohli inkasovat, hosté začali využívat okénka v obraně domácího celku, ale Hadašova brána zůstala neohrožena. Utkání tak dospělo do penalt. 

Hadaš vychytal Zašové bod navíc

V penaltách skvěle zachytal domácí brankář Hadaš, který pomohl svému týmu k zisku druhého bodu. 



Ohlasy k zápasu


TJ Zašová
Dušan Dohňanský - trenér: "Začali jsme relativně dobře a brzy jsme se dostali do vedení. Po gólů však přišlo uspokojení, hráči si mysleli, že je soupeř slabý a každý chtěl vstřelit gól. Hra se vyrovnala, hosté hrozili hlavně z rychlých brejků. V druhé půli hosté zápas otočili, ale po vstřelené brance se hrozně zatáhli a bránili téměř v osmi lidech. Po tlaku jsme srovnali střídajícím Petřekem. Deset minut před koncem jsme chtěli strhnout výhru na naší stranu a nechávali jsme vzadu okénka a hosté dále hrozili z brejků, nakonec jsme se museli o výsledek strachovat. V penaltách skvěle zachytal Hadaš."

TJ Sokol Francova Lhota
Martin Trchalík, představitel klubu: "Domácí nehráli v oslnivé formě, přesto se dostali do vedení. Po gólu se hra vyrovnala a my vyrovnali Zimkem. V druhém poločase jsme byli lepší a dostali jsme se do vedení Matušincem. Radost z gólu nám netrvala dlouho, domácí totiž brzy vyrovnali. V penaltách byli šťastnější domácí, kteří je vyhráli 5:4."



Sestavy


TJ Zašová
R. Hadaš [-] - M. Štěpán [-] , B. Trtík [-] , J. Šuler [-] , A. Maleňák [-] - J. Pobořil [-] , T. Vilém [-] , J. Podzemný [-] , J. Chlevišťan [-] , J. Pavlica [-] - B. Černobila [-] (46. O. Petřek [-] )

TJ Sokol Francova Lhota
R. Boško [-] - O. Mikulín [-] , R. Chmela [-] , M. Matůš [-] (9. M. Kuriš [-] ) - R. Matušinec [-] , R. Zimek [-] (77. J. Daněk [-] ) , L. Matušinec [-] , P. Pukýš [-] - M. Mňačko [-] , O. Zimek [-] (73. J. Kořenek [-] ) , O. Filák [-]

ŽK: 24. B. Černobila , 82. B. Trtík - 11. L. Matušinec , 30. R. Matušinec , 86. J. Daněk . ČK: 79. L. Matušinec .
Hráči zápasu: R. Hadaš , J. Pobořil .
Místo: Zašová. Počet diváků: 86. Rozhodčí: Nuc Jiří - Košárek, Bambuch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.