0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.06.2022 17:00

30.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kosoř zvládla roli favorita a porazila Lhotu


Branky


5

Lhota v posledním zápase s Polabanem Nymburk schytala hned 5 branek. Kosoř naopak zvládla porazit AFK Tuchlovice v přestřelce 6:4. Favoritem na vítězství tak byli jednoznačně hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

2 branky hostujícího celku

Kosoři nestálo v cestě za 3 body skoro nic, soupeř se trápil celou sezónu a nebyl důvod, aby tomu v posledním zápase sezóny bylo jinak. Nesmělo jen přijít podcenění. Podcenění však vyvrátil svým gólem z 15. minuty Jakub Slunéčko, který tak brzy poslal hostující Kosoř do vedení 0:1. Mikuláš Bícha z pravé strany přihrával na Pavola Růžičku, který míč posunul na Slunéčka a ten sám proti brankáři domácích Janu Kovaříkovi nezaváhal a skóroval. Do poločasu stihl přidat branku na 0:2 ještě Michal Nehoda, který vstřelil gól ve 40. minutě. Bícha krásným obloučkem za obranu vyslal do úniku Milana Černého a ten připravil míč před prázdnou branku právě Nehodovi.

Milan Černý přidal třetí gól

Do druhého poločasu nastoupili hosté s dvougólovým náskokem a nic jim nestálo v cestě aby získali poslední možné vítězství v sezóně. Zápas měli dobře rozehraný, sebevědomí na kopačkách a hlavně vedení na kontě. Domácí trápení sezónou pokračovalo i nadále. Hosté měli pod kontrolou i průběh druhého poločasu a na konci v 88. minutě se jim povedlo navíc skórovat na konečných 0:3. Akce začala u Bíchy, který přihrával na střed Slunéčkovi, který dobře viděl náběh Milana Černého a prostrčil mu míč mezi obránci tak, aby mohl v klidu skórovat. To se také povedlo a byla to pro hráče Kosoři sladká tečka nejen za tímto zápasem, ale i za celkovou sezónou. 



Sestavy


SK Lhota
J. Kovařík [-] - J. Zíka [-] (46. O. Popok [-] ) , E. Adjei [-] - F. Sedláček [-] , T. Vaněk [-] , D. Danylych [-] (63. J. Abrham [-] ) , D. Timighe [-] (69. J. Dvořák [-] ) - - Š. Kárník [-] , J. Štoncner [-] , R. Neumann [-] , O. Čermák [-] (46. D. Mařík [-] )


Hráči zápasu: J. Slunéčko .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: Čermoch Jakub - BARTŮŠEK Zdeněk, BRÝL František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích