Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2022 17:00

29.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polaban Nymburk vstřelil 5 branek Lhotě


Branky


6

Hráči Polabanu Nymburk dokázali v minulém kole zvítězit 2:3 a v přeposledním kole je čekal souboj s Lhotou. Lhota dokázala bodovat v minulém kole s rezervou Vlašimi, ale přesto byl favoritem domácí Polaban Nymburk. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé vedení domácích

Domácí hráči Polabanu Nymburk vstoupili do zápasu jako favorté a od prvních minut to potvrzovali. Byli od úplného začátku zápasu lepší na míči a a tlačili se do zakončení. V 7. minutě přišla první branka zápasu, kterou vstřelili domácí a odměnili se tak za aktivní vstup do zápasu. Po centru z pravé strany míč propadl ve vápně až na Romana Jarschela, který si míč zpracoval a střelou k pravé tyči překonal hostujícího brankáře Jana Kovaříka. Domácí hráči byli po zbytek prvního poločasu na hřišti lepší ale nepodařilo se jim přidat druhou branku do sítě soupeře a tak první poločas skončil za stavu 1:0 pro domácí fotbalisty. 

 

 

 

4 branky domácích

Domácí si po povedeném startu prvního poločasu vybojovali jednobrankové vedení, které jim dodalo klid na kopačky a ve druhém poločase mohli hrát s větším klidem. A znovu se domácímu celku povedl vstup do poločasu. Po 8 minutách se v 53. minutě prosadil na 2:0 Petr Hobík, poté co domácí dobře vyjeli z levé strany, následně rychle přešli do útoku a Hobík dostal míč před prázdnou branku, zasekl si míč a nechal projet hostujícího obránce a do odkryté sítě zvyšoval na 2:0. O pár minut později v 55. minutě přidal branku na 3:0 Michal Kotek. Roman Novotný mu připravil přihrávkou míč a Kotek střelou z první skóroval. Domácí nepřestali hrát a přidali ještě další branky. Na 4:0 se trefil Matěj Novotný, který v 69. minutě. A v úplném závěru utkání skóroval na konečných 5:089. minutě střídající Tomáš Hrdlička, který po zpětné přihrávce zamířil míč přesně k tyči. Domácím se tak zápas velmi povedl, naopak hosté odjížděli s výpraskem o 5 branek.

 



Sestavy


SK Polaban Nymburk
P. Plaček [-] - J. Ruszó [-] (70. T. Hrdlička [-] ) , L. Vaníček [-] (57. P. Mejzr [-] ) , R. Jarschel [-] , M. Kotek [-] (77. M. Krumpholc [-] ) , M. Ouředník [-] , M. Novotný [-] (79. M. Krušinský [-] ) , P. Hobík [-] (76. D. Wiehl [-] ) , R. Novotný [-] , T. Hoffmann [-] , O. Drobný [-]

SK Lhota
J. Kovařík [-] - O. Popok [-] , J. Zíka [-] , E. Adjei [-] - F. Sedláček [-] , T. Vaněk [-] (84. J. Abrham [-] ) , D. Danylych [-] - D. Mařík [-] - J. Štoncner [-] (71. J. Zahrádka [-] ) , R. Neumann [-] , O. Čermák [-] (65. D. Timighe [-] )

ŽK: 33. T. Vaněk , 51. F. Sedláček .
Počet diváků: 260. Rozhodčí: LAMBEV Marek - ŠMEJKAL Jiří, KRATOCHVÍL Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích