3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2022 17:00

28.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbalisté Bohemia Poděbrady zvládli domácí utkání a porazili Kosoř


Branky


10. J. Hrubý (vl.) , 55. R. Herzán , 89. O. Martínek - 94. M. Černý
6

Poděbradští po zvládnutém derby čekal soupeř, který prohrál 2 zápasy v řadě a to proti Poříčí nad Sázavou a následně se přemožitelem stala Hřebeč. Kosoř tak šla do zápasu jako outsider. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlastní branka poslala domácí do vedení

Domácí vstoupili do zápasu jako favorit na vítězství. A už v 10. minutě se povedlo jít domácím do vedení 1:0. Střelec branky však byl ve dresu hostujícího celku. Jednalo se totiž o vlastní gól, který si nešťastně vstřelil hostující Jakub Hrubý, který se snažil zblokovat zpětnou přihrávku před prázdnou branku a míč skončil ve vlastní síti. Hosté tedy sice vstřelili branku, ale do vedení šli domácí. Další branku se ani jednomu z týmu nepodařilo vstřelit a tak o poločase se oba celky rozešly za stavu příznivějšího pro domácí. 

Domácí si šli pro 3 body

Z prvního poločasu si domácí odnesli díky šťastnému momentu, když si jeden z hostujících hráčů srazil míč do vlastní brány, jednobrankové vedení. To jim dodávalo na kopačky potřebný klid k zvládnutí druhého poločasu ještě lépe než toho prvního. A domácím se povedlo po nástupu do druhého poločasu navýšit vedení na 2:0. Trefil se v 55. minutě Roman Herzán. A byla to výstavní trefa! přehodil si míč přes bránícího hráče a padjící míč trefil náramně. Míč zapadl nebohému brankáři do sítě a Herzán si tak připsal překrásný gól. V úplném závěru utkání padly ještě 2 branky. Jedna na každé straně. V 89. minutě se trefil za domácí na 3:0 Ondřej Martínek, po zpětné přihrávce odrazil míč o tyč do sítě. Avšak v úplném závěru utkání přišlo snížení hostí. V 90. minutě snížil na 3:1 Milan Černý. Pro rozdělení bodl to však nic neznamenalo a tak si domácí Bohemia Poděbrady připsala 3 body za domácí vítězství. 



Sestavy


FK Bohemia Poděbrady
D. Václavík [-] - O. Bora [-] , R. Herzán [-] (81. J. Suchánek [-] ) , M. Novák [-] (88. O. Soukup [-] ) , O. Hněvsa [-] , Z. Orestis [-] (64. M. Brabec [-] ) , O. Martínek [-] , T. Kubánek [-] , J. Knobloch [-] , V. Uher [-] , J. Voříšek [-]

Kosoř
V. Němčanský [-] - J. Slunéčko [-] (64. A. Janoušek [-] ) , J. Hrubý [-] , M. Černý [-] , P. Stejskal [-] , M. Bícha [-] , M. Folejtar [-] , T. Vladyka [-] , P. Růžička [-] , J. Vampola [-] (46. M. Nehoda [-] ) , M. Brož [-]

ŽK: 67. O. Bora , 77. O. Hněvsa - 47. J. Hrubý .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Bekešský Ondřej - TRUMPUS Zbyněk, HOFFMANN František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích