Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2022 17:00

27.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapení kola, rezerva Českého Brodu otočila v druhém poločase zápas s Dobrovicí!


Branky


5

8 zápasů, přesně tak dlouho už nepoznala rezerva Českého Brodu chuť vítězství a vypadalo, že se na tom nebude nic měnit ani v zápase proti Dobrovici. Dobrovičtí poté co podlehli Velimi v souboji o první místo, tak padli i v dalším kole proti rezervě PFA. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pečínka poslal hosty do vedení

I když hosté nebyli v nejlepší formě za celou sezónu, šli do zápasu jako jasný favorit. Avšak v úplném začátku utkání byli aktivnější a nebezpečnější domácí fotbalisté. Velkou příležitost měli domácí v 10. minutě po střele z dálky, kterou vyslal Martin Palečko. Hosty zachránila horní tyč branky a následně odklidili míč na roh. Hosté však dokázali jít do vedení a to ve 29. minutě, když po centru na zadní tyč se prosadil hlavou Vít Pečínka0:1. Ve 33. minutě mohli domácí srovnat skóre, když po zpětné přihrávce na penaltu zakončoval Dominik Kocourek, ale vysoko přestřelil. Ve 36. minutě měli domácí další příležitost, ale stál jim v cestě hostující brankář Jan Kocmich. Domácím se podařilo ve 36. minutě srovnat, ale praporek asistenta rozhodčího vyletěl do vzduchu a byl odpískán ofsajd. Ve 45. minutě měli domácí další šanci na srovnání skóre, ale Kocmich míč dobrým zákrokem vyrazil nad horní tyč na roh. Tím skončil první poločas a tak produktivnější hosté odcházeli do šaten s jednobrankovým vedením.

Domácí otočili zápas ve svůj prospěch

Domácí i přes dobrý výkon v prvním poločase museli ve druhé půli dotahovat jednobrankové manko. Stačilo však aby byli domácí hráči rezervy Českého Brodu jen produktivnější a mohli pomýšlet na bodový zisk. Ve 48. minutě to domácí zkoušeli lobem, ale pokus letěl nad hostující branku. V 55. minutě zakončoval hostující Filip Vrána střelou pozemi na zadní tyč, ale domácí brankář Roman Lopka si s touto střelou poradil a míč vyrazil. V 59. minutě přišlo vytoužené domácí vyrovanání na 1:1. Dominik Kocourek vyslal průnikovou přihrávku a Josef Krombholz se ocitl v obrovské šanci, když běžel sám na brankáře. Obrovskou příležitost využil a srovnal tak skóre zápasu. V 74. minutě pak domácí dokázali přidat i druhou branku zápasu. Po zpětné přihrávce se gólově prosadil Robin Zimmermann a domácím se povedl parádní obrat na 1:2. Dobrovičtí na to už do konce zápasu nedokázali odpovědět a tak prohráli už třetí zápas v řadě. Naopak domácí dokázali prolomit sérii 8 zápasů bez vítězství a připsali si tři body. 

 

 

 

 



Sestavy


SK Český Brod B
R. Lopka [-] - M. Palečko [-] , M. Exner [-] (76. T. Miňovský [-] ) , M. Kohout [-] , R. Zimmermann [-] , D. Šťastný [-] , J. Hanzl [-] , J. Krombholz [-] (89. T. Vymazal [-] ) , V. Čičatka [-] , M. Ceccarelli [-] , D. Kocourek [-] (90. V. Dušek [-] )

FK Dobrovice
J. Kocmich [-] - M. Novotný [-] (77. T. Cigánek [-] ) , R. Tomíček [-] (46. J. Novák [-] ) , M. Sedláček [-] , F. Vrána [-] (77. M. Korec [-] ) , D. Machů [-] (69. D. Zelinka [-] ) , L. Kučera [-] , M. Volf [-] , V. Pečínka [-] , M. Sedláček [-] , F. Kořínek [-]

Hráči zápasu: D. Kocourek .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: MIŽIČ Jan - ZUSKIN Petr, TICHÝ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Činoveský

Expert: Filip Kořínek
Tip experta: výhra hostů

Po nezdařeném anglickém týdnu už není prostor na klopýtnutí.

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra hostů