1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2022 17:00

27.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby na půdě Polabanu Nymburk zvládla lépe poděbradská Bohemia


Branky


5

Poděbradští zvládli svůj poslední zápas a porazili vysoko rezervu Vlašimi 6:0, v dalším kole je čekalo derby proti Polabanu Nymburk, který naopak v posledním kole utrpěl vysokou porážku a to 6:0 v zápase, kde zvítězila Hřebeč. Hosté tak šli do zápasu ve větší pohodě, ale derby nemá favorita. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remíza po prvním poločase

Derby nemá favorita, avšak hosté tak mohli být bráni, šli do zápasu z lepší výchozí pozice z pohledu tabulky, ale i formy z posledního zápasu. Zápas však byl od prvních minut velmi bojovný z obou stran, ale domácí byli o něco aktivnějším týmem. První branka utkání však padla do domácí branky a to ve 21. minutě, kdy se gólově prosadil na 0:1 Jan Knobloch, který se nejlépe zorientoval ve vápně po dlouhém autovém vhazování z pravé strany a rozvlnil síť. Domácím se však podařilo do poločasové přestávky vyrovnat. Ve 33. minutě srovnal svou trefou na 1:1 Petr Hobík. Zpoza vápna napřáhl ke střele a krásnou střelou tak vrátil domácí do hry o tříbodový zisk v derby. 

Novák rozhodl derby

Do druhého poločasu nastupovaly oba týmy s vyrovaným počtem branek na obou stranách. Fotbalisté obou týmů se jednou gólově prosadili a tak se diváci mohli čekat na vyrovaný a napínavý boj o vítězství do posledních minut. A tak se taky dělo. Byla k vidění spousta nepřesností a velký počet faulů na obou stranách. Hosté však k tomu všemu dokázali přidat i branku v 57. minutě, kdy se na 1:2 prosadil po rychlém protiútoku Matěj Novák. I když domácí měli tlak v závěru utkání tak neměli dostatek sil na to, aby s výsledkem něco udělali a tak o něco šťastnější hosté zvítězili a připsali si cenné vítězství. 



Sestavy


SK Polaban Nymburk
P. Plaček [-] - L. Nepovím [-] , R. Jarschel [-] (79. L. Vaníček [-] ) , M. Kotek [-] (62. J. Ruszó [-] ) , M. Krušinský [-] (38. D. Wiehl [-] ) , M. Novotný [-] , P. Hobík [-] , R. Novotný [-] , P. Mejzr [-] (82. T. Hoffmann [-] ) , V. Herčík [-] , O. Drobný [-]

FK Bohemia Poděbrady
D. Václavík [-] - R. Herzán [-] , O. Hněvsa [-] , Z. Orestis [-] (74. M. Brabec [-] ) , O. Martínek [-] , T. Kubánek [-] , J. Knobloch [-] , V. Uher [-] , J. Voříšek [-] , O. Bora [-] , M. Novák [-] (90. J. Suchánek [-] )

ŽK: 48. P. Mejzr , 50. V. Herčík , 81. J. Ruszó - 8. M. Novák , 53. R. Herzán , 72. T. Kubánek , 90. D. Václavík .
Hráči zápasu: M. Novák .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: KUBEČKA Matěj - KUBEČKA Pavel, NEHASIL Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Činoveský

Expert: Filip Kořínek
Tip experta: výhra hostů

Derby pro nemá favorita. Stejně spíš tipuji, že vítězství zlomí na svou stranu poděbradští.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích