Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2022 10:15

27.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hráči Klíčan si bez problémů poradili s Lhotou a nastříleli 5 branek


Branky


5

Klíčanští šli do zápasu jako jasný favorit. Ve středečním zápase si spravili chuť proti rezervě Českého Brodu, když vyhráli 5:1. Předposlední SK Lhota se nepotkala s formou a tak to pro domácí Klíčany byla povinnost zvítězit. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři branky domácích v prvním poločase

Domácí nastupovali do zápasu jako jasný favorit na vítězství. Potvrzovali to od prvních minut. V 18. minutě se jim povedlo skórovat a jít do vedení 1:0. První branku vstřelil Jan Kalaš, který zcela osamocený zakončoval v na zadní tyči po rohovém kopu, který zahrával Jan Předota. Následně se domácí prosadili na 2:0 ve 32. minutě. Skóroval Michal Bureš. Znovu po bylo po rohovém kopu, který zahrával na zadní tyč Jan Předota, který si tak připsal už druhou asistenci. Do konce prvního poločasu se povedlo domácím prosadit ještě na 3:0, když ve 37. minutě přidal svou druhou branku v zápase Jan Kalaš. Byla to stejná branka jako ta první, jen z druhé strany. Znovu zcela osamocený Kalaš zakončoval na zadní tyči po rohu Jana Předoty. Domácí tak vstřelili v prvním poločase tři branky. Všechny po rohovém kopu a z pozice na zadní tyči. 

Další 2 branky v závěru

Domácí si z prvního poločasu odnesli velmi pohodlné tříbrankové vedení, které jim přineslo na kopačky klid. Hosté se nedokázali poučit a dostali všechny 3 branky jako přes kopírák. Na branku v druhém poločase se čekalo dlouho, ale nakonec přišly 2 góly v závěru zápasu. První branka druhého poločasu byla na 4:0, když se prosadil Tomáš Petříček83. minutě. Po souhře na levé straně mezi Hájkem a Kalašem dostal přihrávku na hranici vápna Tomáš Petříček, který kličkou přešel přes prvního obránce a dostal se do vápna, následně tělem odmítnul i druhého obránce a kličkou do strany se zbavil i vybíhajícího brankáře, následně se proháčkoval přes další vracející se bránící hráče hostí a zakončoval po krásném individuálním průniku do prázdné branky. V úplném závěru přišla branka na 5:0. V 89. minutě vstřelil branku domácích Sebastian Vávra. Tento střídající hráč dostal přihrávku před prázdnou branku od Petra Hájka a byl v pozici odkud nešlo minout. Domácí tak nadělili Lhotě 5 branek a připsali si povinné vítězství. 



Sestavy


TJ Klíčany
J. Fiala [-] - J. Kalaš [-] , J. Předota [-] (63. P. Slánský [-] ) , T. Buldra [-] (74. S. Vávra [-] ) , T. Petříček [-] , D. Minha [-] (77. P. Hájek [-] ) , A. Kraus [-] , D. Pozníček [-] , M. Krimlák [-] (57. T. Krimlák [-] ) , M. Bureš [-] , T. Jurčík [-]

SK Lhota
J. Kovařík [-] - Š. Kárník [-] (69. J. Zahrádka [-] ) , O. Popok [-] , J. Zíka [-] , E. Adjei [-] - D. Timighe [-] (81. L. Kočárek [-] ) , D. Danylych [-] , J. Dvořák [-] , F. Sedláček [-] , T. Vaněk [-] - D. Mařík [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kovář Otto - ŠÍMA Michal, BUDIL Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Činoveský

Expert: Filip Kořínek
Tip experta: výhra domácích

Tipuji výhru Klíčan, po výprasku v Tuchlovicích budou chtít zabrat a napravit si chuť vítězstvím nad předposledním týmem tabulky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích