Rezerva Povltavské FA si připsala 6 výhru v řadě, tentokrát proti Lysé nad Labem


Branky


7

Hráči Slovanu Lysá nad Labem šli do zápasu s bilancí dvou porážek a jedné remízy. Hráči rezervy Povltavské FA vyhráli všech pět posledních zápasů a tak byli jasným favoritem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se v závěru prvního poločasu dostali do vedení

Hráči hostující rezervy Povltavská fotbalové akademie byli od prvních minut aktivnějším a lepším týmem. V 6. minutě hrozili po zakončení z vápna, když se dostali k odraženému míči, ale střela mířila přímo do náruče brankáře domácích. V 11. minutě přišel volný přímý kop, ale míč jen propadl vápnem a nikdo z hostujících hráčů ho nedokázal dopravit do branky. Ve 26. minutě hrozili hosté hlavou po centru z volného přímého kopu, který zahrával Lukáš Novák. První branka zápasu padla ve 43. minutě, kdy se prosadil po rohovém kopu Vladyslav Makarchuk. Hosté tak zaslouženě vedli 0:1 a do poločasu se už domácím nepovedlo vyrovnat a tak poločas skončil lépe pro hostující celek.

Další dvě branky rezervy Povltavské FA

Hosté si odnesli z prvního poločasu jednobrankové vedení, které chtěli udržet a navýšit v poločase druhém a prodloužit tak svou sérii z 5 výher v řadě na 6. Hostům se povedlo navýšit vedení na 0:2 50. minutě. Branku vstřelil Jakub Hromádka po centru Petra Nerada z pravé strany. Hosté ještě přidali branku na konečných 0:3 68. minutě. Autorem branky byl Nikita Khrolenok. Dostal balón do běhu a byl rychlejší než obránci a přesně zakončil. To vše stačilo hostujícímu celku k pohodlnému vítězství 0:3 na půdě soupeře, který se trápí jarem i nadále. Naopak rezerva Povltavská FA prodloužila svou sérii vítězství.

 

 



Počet diváků: 40. Rozhodčí: Řičica Jiří - CÍLEK Martin, PAGÁČ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
17. 5. 2022 10:55
Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Jan Činoveský

Expert: Ondřej Drobný
Tip experta: výhra hostů

Předvedená hra Lysé z posledních zápasů není dobrá.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: remíza