Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2022 10:15

24.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hřebeč porazila Klíčany vysoko 5:2


6

Hřebeč schytala v Nespekách 4 branky a zápas se jim vůbec nevyvedl. Jinak ale Hřebeč prožívá velmi dobré jaro a patří do top pětky středočeského KP. Klíčany se potýkají s personálními problémy. Navíc v posledním zápase podlehli Poříčí nad Sázavou 3:2. Čekal se tak hezký a vyrovnaný zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trefil se Melichar

Domácí Hřebeč chtěla napravit velmi nepovedený výkon z minulého kola a tak vstoupila do zápasu koncentrovaným výkonem. Byl to dobrý výkon především ze zadních řad a následně rychlý přechod do útoku. Jedna taková akce z rychlého přechodu do útoku přišla v 5. minutě, kdy po zpětné přihrávce z pravé strany se dostali domácí do střely, ale hostujícího brankáře Fialu zachránila tyč. Následnou dorážku dokázal hostující obránce zblokovat skluzem. V 7. minutě odpovídali obrovskou šancí i hosté. Po krásné kombinaci po zemi se dostali až do zakončení, střela rozvlnila síť, ale z vnější strany. Hosté zlobili především po své levé straně, odkud se dostali znovu do šance podobné té ze sedmé minuty, ale střela znovu neskončila brankou, ani následné zakončení akce Kalašem. Jeho pokus nebyl dostatečně razantní.  V obrovské šanci se ocitl ve 20. minutě Předota, ale i z velmi nadějné pozice dokázal netrefit branku. První branka zápasu padla ve 27. minutě z rohového kopu. Hostující Bureš neuhlídal Tomáše Melichara a ten se prosadil hlavou na první tyči a poslal Hřebeč do vedení 1:0. Ve zbytku prvního poločasu už další branka nepadla a tak hosté mohli jen litovat množství neproměněných šancí. 

 

 

Domácí dvojice Lukič s Jablonským rozhodla

Druhý poločas začal lépe pro domácí celek. Hřebeč totiž dokázala vstřelit branku na 2:0. V 50. minutě totiž byla nařízena penalta, kterou si vzal na starotst Tomáš Lukič, první pokus mu hostující brankář Fiala vychytal, ale následná dorážka už skončila v síti. Hosté však zápas nevzdali. Našli odpověď a snížili na 2:1 54. minutě, když se trefil Pavel Slánský. Kalaš mu z hranice vápna připravil míč do leva na střelu z první a Slánský prostřelil brankáře na první tyč. Hosté tak dostali naději, že se zápasem ještě můžou něco udělat, ale v 62. minutě předvedl krásnou individuální Tomáš Jablonský, ten prošel přes 3 bránící hráče až do vápna, kde si míč zasekl a lobem překonal brankáře, 3:1. O 10 minut později však vrátil Klíčany do zápasu David Pozníček. Trefil se v 72. minutě. Krásnou přihrávkou ho vyslal Předota a Pozníček se trefil přesně křižnou střelou do pravého horního rohu branky, 3:2. Klíčanští tak znovu ztráceli pouhý jeden gól. Hosté však v 74. minutě ztratili míč na polovině hřiště a domácí Tomáš Lukič byl vyslán do rychlého protiútoku, který individuálně využil a vrátil domácím vedení o 2 branky, 4:2. Na konečných 5:2 přidal svou druhou brankou v zápase Tomáš Jablonský v úplném konci zápasu. Střídající Jindřich Faktor centroval z pravé strany do vápna a k míči se dostal právě střelec branky a ukončil zápas. 



Sestavy


SK Hřebeč
P. Kabele [-] - J. Podaný [-] , M. Pařízek [-] , M. Mentberger [-] (78. A. Nadri [-] ) , T. Lukič [-] (89. J. Faktor [-] ) , O. Stříbrský [-] (72. J. Hora [-] ) , J. Pinkas [-] , T. Jablonský [-] , T. Melichar [-] (76. M. Servus [-] ) , M. Dolejš [-] , J. Prosek [-]

TJ Klíčany
J. Fiala [-] - A. Kraus [-] , T. Jurčík [-] , D. Pozníček [-] , M. Bureš [-] , T. Petříček [-] , J. Kalaš [-] , J. Předota [-] , P. Slánský [-] , T. Buldra [-] , D. Minha [-]

ŽK: 67. M. Dolejš - 76. J. Kalaš .
Hráči zápasu: T. Lukič , T. Jablonský .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: Suchý Aleš - NĚMEČEK Josef, KUBEČKA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jan Činoveský

Expert: Martin Dolejš
Tip experta: výhra domácích

Chtěli bychom napravit katastrofální vystoupení v Nespekách.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: remíza